30 spørsmål

 • Skrevet: 31.10.2016 - Klokken: 21:54

1. Hvor gammel er du? Jeg er 16 år gammel. Altså født i 2000.

2. Hvor er høy du? Jeg er 1.66 høy. Krysser fortsatt fingrene for å bli 1.70.

3. Hvilke stjernetegn er du? Tvillingen. Egentlig litt morsomt, fordi jeg har en tvilling. 

4. Når står du opp i hverdagen? Kl.06.00 durer alarmen, men det går fort at jeg våkner en halvtime senere haha. 

5. Og i helgene? Det kommer veldig an på når jeg legger meg egentlig. Men det vanligste er vel rundt 11-12.00 tiden. 

6. Favorittsang akkurat nå? Det må bli enten bli Falter av Ylva Olaisen eller I`ts alright av Fractures.

7. Har du tatoveringer? Nei. Det er ikke helt meg:) 

8. Hva er det siste du spiste? Det var spaghetti med verdens beste tomatsaus med ekstra hvitløk. Mmmmm! 

9. Hva er det siste du drakk? Det var et glass melk.

10. En hemmelighet om deg? Jeg er nok verdens største fan av mgpjr på min alder. Garantert min guilty plesaure haha. Mgpjr er denne lørdagen faktisk, da skal jeg følge spent med. Vi får krysse fingrene for at jeg ikke har noen planer på kvelden. 

11. Har du noen gang vært forelsket? Både ja og nei. Vil ikke akkurat kalle det en forelskelse tror jeg. Heller et stort crush. 

12. Hvilke farge har du på tannbørsten? Rosaaaaaaa<3 

13. Hva hører du på nå? AF1(<3) på full guffe.

14. Er du noen du savner? Ja:(

15. Favoritt quote? 
 

16.  Høy eller lav musikk? Det kommer veldig an på både humør og hva jeg gjør. Men det blir som oftest sånn midt i mellom. Ikke for høyt og ikke for lavt. 

17. Hvor drar du når du er trist? Da er det tryggeste og beste stedet i armkroken til mamma. 

18. Favorittfarge? Er veldig glad i rød. Eller så må det bli hvilke som helst enkle farger som hvit, svart, beige, kamel, grå, grønn osv. Er mest glad i de mest klassiske fargene. 

19. Hvem snakket du med sist? Søsteren min<3 er så glad for at jeg har henne!

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? At jeg skal få opp karakteren min i matte. Jeg jobber rumpa av meg nå for å få det til. Sitter med oppgaver i minst 1 time hver eneste dag. 

21. Hva var det siste du kjøpte? Hmmm godt spørsmål. Jeg klarer faktisk ikke å huske det. Prøver faktisk å spare, så droppet b.la å kjøpe mat i kantinen i dag og tok heller med egen matpakke. Skal se hvor lenge jeg holder ut;)

22. Hva sto det på den siste sms`en du sendte? "Jeg er hjemme😍😍😍" med masse emojies såklart. 

23. Hva skal du gjøre til helgen? Se på mgpjr haha;) Neida. Joda, Skal b.la få familiebesøk på lørdagen. Ellers så har jeg ikke noen planer for helgen så langt. 

24. Drømmereisemål? Det må enten bli Bali eller Milano, gjerne begge deler. 25. Hvordan er du som venn? Jeg vil si jeg er en veldig omsorgsfull og snill venn mot de rundt meg. Jeg bryr meg utrolig mye, og er veldig flink til å vise hvor glad jeg er i dem. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Som oftest millioner av tanker. Jeg overtenker alt for mye og tenker alltid det verste.  Er så utrolig redd for mine negative tanker, så ignorer dem som oftest. Men det tar ikke lange tiden til jeg virkelig ikke klarer mer. Og det er veldig dumt. For det gjør bare meg enda mer trist og lei. 

27. Hvem i Kardashian klanen er du? Jeg er enten Kim eller Kendall. Kjenner meg så godt igjen i dem. Elsker Kardashians søstrene! 28. Hvilken tv-serie ser du på nå? Bytter mellom The Fosters og The Kardashians. Men nå som jeg har sett det meste av The Kardashians, så går det mest i The Fosters for øyeblikket. Anbefaler den serien på det sterkeste! Du vil ikke angre. 

29. Hvilken bok leste du sist? Nå er ikke jeg den største lesehesten. Men det må nok bli Sophie Elise sin bok "Forbilde". Holder på med den fortsatt, så er ikke ferdig. Men den virker dødsbra! Så gleder meg masse til å lese videre.

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Matte:( Yey.. Jaja, jeg kommer meg gjennom det! Ellers så har jeg fri i morgen, så da blir det verken tidlig i sengs eller tidlig morgen på meg. Wohooo!! Jeg er gira. 

 

-Liker du slike innlegg?

FUN SWEATERS FOR SWEATER WEATHER

 • Skrevet: 30.10.2016 - Klokken: 14:39


Bare se på disse spreke genserne! Synes spesielt nr. 2 og 7 var skikkelig kule. Har skikkelig lyst å investere i en sånn type genser. Noen ganger er det morsommere å ha en litt annerledes genser, og ikke bare gå for den faste favoritten i en basic farge. Nå er det bare å investere i masse forskjellige type gensere! Store, tykke, fargerike, enkle, høy halset, korte, lange. Det er perfekt nå som det er så kaldt, og bare nærmer seg enda kaldere. Man nærmest bor i gensere om høsten og vinteren. 

-Hva synes du?
 

Et lite eventyr, en liten opplevelse

 • Skrevet: 29.10.2016 - Klokken: 17:46

Jeg vet ikke hva det er med bilturer, men jeg har et spesielt forhold til det. Det å sett seg i bilen og kjøre til et sted du ikke har vært, er for meg en opplevelse i seg selv. Jeg elsker bilturer. Det å titte ut av vinduet og ha god musikk på øret er gull verdt. Man får en slags deg mot verden følelse. En god følelse. En følelse som er for god å beskrive. Det er så rart, fordi før så hatet jeg bilturer. Jeg var alltid skikkelig bilsyk, og maste alltid om vi var framme. Men nå er det noe helt annet. Jeg blir ikke kvalm lenger.

De siste fire årene så har jeg sittet mye i bil. Og da mener jeg mye. Og ikke minst lenge. Har hatt flere roadtrips der vi har dratt til forskjellige steder i Frankrike, til Nederland, Italia, Tyskland, Sveits, Svergie og Danmark.

Det er lykke for meg.

Å reise er uvurderlig.

JEG HAR MØTT SOPHIE ELISE

 • Skrevet: 27.10.2016 - Klokken: 22:27
Æææ jeg er i lykkerus! Jeg har møtt Sophie Elise! Er det en person jeg beundrer mye, så er det henne. Jeg kjenner meg så godt i henne som person. Jeg synes hun rett og slett er helt fantastisk som person! Meningene hennes, måten hun skriver wow. 

Det var en utrolig opplevelse å møte henne! Hun var SÅ herlig! Så skjønn og god. Og jeg må bare takke søsteren min som tok meg med på dette! Hadde egentlig ikke noe planer om det, men nå er jo Christina verdens største fan av Sophie Elise. Så da ble det en tur inn til byen likevel, og det er jeg svært takknemlig og glad for. 

-Har du møtt Sophie Elise før?

Dagens outfit - det er ikke alltid like lett

 • Skrevet: 25.10.2016 - Klokken: 17:54

Hei mine herligste lesere!
Som dere ser så ble ikke bildene så veldig velykket, haha. Beklager så mye for det. Det er ikke alltid like lett å ta bilder til bloggen, når flere mennesker går forbi. Jeg blir veldig fort flau, så vil helst bli så fort som mulig ferdig med det. Men søsteren min, som tar alle bildene av meg her på bloggen. Hun er verdens største perfeksjonist, så det tar ikke akkurat 2 sekunder. Det er jo veldig positivt at man bruker litt tid, for da blir jo bildene bra. Men det er ikke alltid jeg er like samarbeidsvillig og tålmodig. I dag er et godt eksempel. Kan ikke tror at hun holder ut haha. Elsker at hun er så støttende og positiv på at jeg blogger. Du er best sissy ❤︎

Dagen i dag har faktisk vært veldig fin! Til tross for at det er tirsdag, og det vil si laaaang dag på skolen. Men jeg overlevde. I tillegg så går det mye bedre med meg i dag enn det det gjorde i går. Så det har virkelig påvirket dagen i dag på en positiv måte.

TUSEN, TUSEN TAKK FOR ALL STØTTEN OG KJÆRLIGHETEN DERE HAR GITT MEG PÅ GÅRSDAGENS INNLEGG! ❤︎ DERE ER BEST!

Det var veldig godt å få dele det med dere. Jeg vil så gjerne vise dere at livet mitt også ikke alltid er en dans på roser til enhver tid, gjennom å ha slike innlegg som gårsdagens. 

-Hva har du gjort i dag?/Hva synes du om antrekket?

Klump i magen.

 • Skrevet: 24.10.2016 - Klokken: 22:33

TANKESTRØM: 22.28

Jeg har kjent denne klumpen en stund nå. Den er fylt med mye redsel. Jeg er så sliten. Kroppen min orker ikke mer. Hodet mitt orker ikke mer. Vil bare gråte. Jeg har så vidt gått 2 måneder på vgs, og jeg er utslitt. Hvordan skal de neste 3 årene gå? Kan det være den mørke tiden som har så stor påvirkning på meg? Jeg sitter med så mange ubesvarte spørsmål. Det plager meg fryktelig. Jeg er så redd. Karakterene mine har aldri vært så lave som nå. Jeg føler meg ikke bra nok. Jeg klarer ikke å få tankene på noe annet.

Det tærer på kreftene. Det tærer på meg. 

Hva skal jeg gjøre?

Lover å komme sterkere tilbake i morgen! Men har hatt det litt vanskelig med meg selv de siste dagene. Har ikke helt klart å samarbeide med tankene mine i det siste. Jeg har valgt å løpe fra dem så lenge nå. Og endelig fikk jeg dem ut. Håper klumpen i magen gjør det samme. 

 

SUNDAY FUNDAY

 • Skrevet: 23.10.2016 - Klokken: 19:35

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset

Hei dere! 

Åå for en utrolig koselig dag jeg har hatt! Søsteren min og jeg var i byen med våre to gode venninner Helene og Josefine. Siden vi alle går på forskjellige skoler nå og ikke lenger ser hverandre hver dag, så er det ekstra koselig å treffes igjen! Vi fikk virkelig catchet up. Åå vi hadde det bare så gøy sammen! Vi snakket hull i hodene på hverandre for si det sånn, haha. 

Resten av kvelden skal jeg bare skrive på en innleveringen som må bli ferdig til i morgen, så wish me luck! 

-Hva har du gjort i dag?


 

NEW SHOES

 • Skrevet: 21.10.2016 - Klokken: 18:16

...


✘✘✘Åååå bare se på disse fantastiske skoene! Er helt betatt av dem. Endelig har jeg fått kjøpt meg sko som jeg har ønsket meg så lenge. Jeg har nemlig aldri funnet de perfekte. Hadde et par før, men de ble ikke brukt så mye fordi jeg ikke likte dem så godt. Men disse her er helt perfekte i mine øyne. Når jeg først tar dem på, vil jeg ikke ta dem av haha. De er fra Vagabond og er kjøpt på appen Tise. Etter min mening den beste appen du kan handle klær på! Så mye fint og med god kvalitet til en skikkelig god deal. Anbefales på det sterkeste:) 

Nå skal jeg i avgårde i bursdag til Embla som har The Great Gatsby som tema, så nå er den glitterende jumpsuiten på og jeg er super gira! 

-Hva synes du?

BLACK X WHITE

 • Skrevet: 17.10.2016 - Klokken: 23:13

✘O✘◎
-Hva synes du om slike innlegg?

MY WISHLIST ATM

 • Skrevet: 16.10.2016 - Klokken: 15:24

...Listen er lang over hva jeg ønsker meg her og nå, men det å finne på noe å ønske seg til jul eller bursdag er vanskelig å komme på. Det er rart altså, haha! Men jeg får bare starte med å skrive ønskeliste. Vet vi bare er i midten av oktober, men tiden fram til jul går så fort.

Har laget en liten kollasj av noen av tingene jeg ønsker meg nå, og jeg må si jeg er veldig, veldig fargerik. Haha, uff! Det går mye i svart skal jeg si deg. 

 

-Håper du har hatt en strålende helg!

black vest & knee high boots

 • Skrevet: 11.10.2016 - Klokken: 19:55


-Hva synes du?

FALL IS HERE

 • Skrevet: 10.10.2016 - Klokken: 18:26


-Hva synes du?

INSTA LATELY.

 • Skrevet: 09.10.2016 - Klokken: 17:41

...@ISABELLAFJREN

SNAPSHOTS FROM THE CAR RIDE HOME.

 • Skrevet: 07.10.2016 - Klokken: 23:49
Hei dere!
Da er hjemme igjen. Bergen var utrolig koselig! Koste meg masse hos tante og onkel. Vi var på kino, shoppet og feiret både bryllupsdag til tante og onkel, og bursdagen til tante. Så vi har hatt det skikkelig fint sammen denne uken. Savner dem og flotte Bergen allerede. Vi hadde strålende sol hver eneste dag, det er ikke verst for å være Bergen. 

Bilturen hjem var faktisk utrolig fin! Det var så mye fint å se ut av vinduet! Altså hvor fantastisk fint er landskapet vårt? Må klype meg selv i armen for å fatte at jeg faktisk bor her. Blir tom for ord jeg. Bare wow.

  Høstferien tok brått slutt, og jeg har blitt skikkelig forkjølet. Så må nok holde sengen denne helgen, slik at jeg er klar for skole på mandag. Jeg håper dere har hatt en superfin uke, og får en like flott helg:) 

-Hva har du gjort denne uken?

VOGUE.COM

 • Skrevet: 05.10.2016 - Klokken: 23:56

...- Jeg blir SÅ inspirert. Vogue er uten tvil en av mine inspirasjonskilder.

vibezzzzz

 • Skrevet: 03.10.2016 - Klokken: 23:19

 Ååå jeg bare elsker å lage slike kollasjer! Kunne sittet i timesvis å jobbet med det.

◎○◉◦●

Sprader rundt i nydelige Bergen!

 • Skrevet: 03.10.2016 - Klokken: 16:23


Hei dere!

Hvordan har dere det? Jeg har det veldig bra i hvertfall! Har jo høstferie nå, så det er veldig deilig! Befinner meg i en av mine absolutt favoritt byer, så jeg koser meg skikkelig. Det å besøke tante og onkel er noe av det hyggeligste som finnes. Er alltid godt å være i deres selskap. 

I dag har vi vandret litt i byen. Vi har shoppet litt og vært på cafè! Det har blitt en veldig fin tradisjon det. Nå skal vi bare slappe av hele dagen. Vi har flere program vi gleder oss til å se i dag, så det blir bra. I går var vi på kino å så på "Bridget Jones Baby". Det er den morsomste filmen jeg har sett! Den var SÅ bra! Hele kinosalen braste ut i latter flere ganger. Ahhh for en stemning!

Håper dere har en superfin dag!

-Hva har du gjort i dag?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits