hits

siden sist

  • Skrevet: 25.11.2014 - Klokken: 21:59

1. Trening med Marthe i går  2. Himmelen i dag tidlig 3. Marthe og meg hos Helene på overnatting 4. Overnatting hos Helene, det var flere. Men de ble ikke med på bildet  

5. på jobb som ponnileier 

Hei alle sammen! 

Jeg har dessvere ikke prioritert bloggen så mye, for det har vært utrolig mye skole og ting som har skjedd. Jeg har hatt så mye å si, men har ikke klart å sette meg ned å skrive det ned. Btw, så kommer spørsmålsrunden en gang denne uken. Har tenkt på å filme den flere ganger, men hver gang jeg kommer hjem er det allerede mørkt. #Blogglivet er hardt. Neida, joda, hahah. Denne helgen har vært ganske fin og koselig. På fredag var Christina og jeg på overnatting hos Helene og vi var ca. 7 stykker, hvis man teller med meg. Det var utrolig koselig! Deretter så var jeg på jobb dagen etter. Jeg jobber nemlig som ponnileier noen helger i måneden, det syntes jeg er kjempe koselig. Så kom søndagen. Det var en ganske rolig søndag og det trengte jeg virkelig. 

Så i går var jeg på trening med Marthe på kvelden. Det var en av de hardeste øktene jeg har vært med på, så nå sitter jeg her stiv og støl. Hahahah, men man får jo alltid en skikkelig god følelse etterpå. 

Også kommer vi til i dag. I dag var jeg i stallen med Mia etter skolen og det var som alltid koselig. Bortsett fra at jeg hadde en tullete og stresset ponni, men jaja alle har sine gode og dårlige dager. Jeg var også med Mamma og Frode(stefar) for å se på en smakebit av et teaterstykke Christina(tvillingsøster) skal være med på. Det var morsomt, Christina var som alltid kjempe flink. Akkurat nå skal jeg straks legge meg for jeg er kjempe sliten, så jeg håper alle har hatt en flott tirsdag!

 

 

 

 

 

-Hva har du gjort i helgen? 

 

 

tb - antrekk fra Gran Canaria

  • Skrevet: 17.11.2014 - Klokken: 21:02

 

 

 

  
 

 

-Hvilken er din favoritt? 

 

 

gleder meg til jul!

  • Skrevet: 16.11.2014 - Klokken: 20:04

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 Er det bare meg som gleder seg til jul? Vi er allerede i midten av november! Tiden går så fort! Mamma og Frode(stefar) har allerede kjøpt inn pepperkaker, åh det er så herlig med jul. Klarer ikke å vente. Jeg kunne vært på weheartit i timesvis og sett på masse julebilder. 

Hele dagen har gått utpå å slappe av og øve på engeslk presentasjon. Så har ikke så mye spennede å fortelle. Akkurat nå ser jeg på bloggerne, er det flere som gjør det? Håper du har hatt en strålende søndag!

tusen takk!

  • Skrevet: 11.11.2014 - Klokken: 20:37

Tusen, tusen takk for 100 sidevisninger!! 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Det er kanskje ikke så mye for dere, men jeg er hvertfall glad for det. For jeg vet at jeg ikke akkurat har vært verdens beste blogger i det siste, så jeg ble overlykkelig når jeg så det. Jeg kan virkelig ikke få takket dere nok! Jeg takker dere også for at jeg fikk 40 lesere på søndag.  Jeg skal også foressten prøve å fikse designet mitt, for det går ikke ann å kommentere. Så det skal jeg fikse så fort som mulig.

 

Vet du egentlig forskjellen på sidevisninger og lesere? 

Sidevisninger: Det er hvor mange som har vært innom bloggen din og det kan f.eks være en person som har vært innom bloggen din 3 ganger. Da blir det i resultat sidevisninger. 

Lesere: Det er litt annerledes enn sidevisninger, for der tar de bare med ip-adressen og registrerer det bare som en person. 

 

 

 

 

 

 

mine favoritt youtubere #1

  • Skrevet: 09.11.2014 - Klokken: 14:06

Thatfashiongirl03 

Jeg begynte å abonnere på Emily sin kanal for noen måneder siden. Hun er 16 år og bor i Texas. Hun er utrolig flink til å lage mange forskjellige videoer, men hun lager for det meste videoer som inneholder mote. Hun har utrolig kul stil!
Ellers så lager hun også b.la forskjellige tag videoer, getting ready, back to school, haul, q&a og masse forskjellig. Anbefaler virkelig henne hvis du leter etter insprasjon. Jeg har abonnert på Monica sin kanal i kanskje over et halvt år og jeg virkelig elsker videoene hennes! Virkelig en av mine favoritt youtubere! Hun er 19 år og kommer fra Washington, og bor nå i California. Hun har en tvillingsøster som heter Shelby som også lager videoer, de er utrolig flinke begge to. Redigeringen dems er helt utrolig! Virkelig verdt å sjekke ut. Hun lager masse forskjellige videoer, hun er også med i en collab -HER-Dette er da Shelby som er tvillingsøsteren til Monica, hun er også utrolig flink til å lage videoer. Elsker virkelig videoene til de begge to. Det er alt fra mote til life hacks, kanalene dems er virkelig verdt å sjekke ut. Begge har også vlogget en del, men gjør det ikke så mye som før. Men de har tenkt til å starte igjen nå, hvertfall Monica la ut sin første vlogg video i går. 
-Abonnerer du på noen av disse?


         


 

 

 

 


julekjoler fra nelly.com

  • Skrevet: 04.11.2014 - Klokken: 19:51

 

Heii!

Dagen i dag gikk kun på tentamen. Jeg hadde heldagstentamen i norsk og jeg vil si det gikk ganske greit. Det er egentlig ganske deilig å ha det hele dagen, for da har man tid til å tenke seg godt om og ikke drive å stresse. Skal også ha en på torsdag i nynorsk. Etter tentamen dro Mia og jeg til meg før vi dro i stallen. Vi var i stallen frem til kl. halv 6 og til nå har jeg bare drevet med skolearbeid. Har også kommet i skikkelig julestemning, aner ikke hvorfor. Sitter å hører på julelisten min og drikker kako. Åååh, kjenner jeg gleder meg så mye til jul nå!!

 

 

 

 

 

 

                                       

1. -HER- 2. -HER- 3. -HER-

 

 

 

1. -HER- 2. -HER- 3. -HER-

 

 

 

-Hvilke syntes du var finest?

skole = stress

  • Skrevet: 03.11.2014 - Klokken: 15:41 

 

Heii!

Denne uken har jeg så mye skolearbeid å gjøre, men jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere bloggen for det. For jeg har virkelig bestemt å skjerpe meg når det gjelder blogging. Har alltid tatt lange pauser, men nå er det slutt på det. Resten av dagen i dag skal jeg øve på en tentamen som jeg skal ha i morgen, føler meg sånn delvis klar. Så må nok forbrede meg litt mer. Jeg har to stk denne uken, i tillegg til skriveøkt. Men det kommer til å gå bra, må bare tenke posetivt og ikke bli distrahert av andre ting.

Håper dere har en herlig mandag! 

 

 

-Har du mye å gjøre på skolen?

gårsdagen

  • Skrevet: 01.11.2014 - Klokken: 16:50

Helene er fotografen ♥

Heii!

Det var såå koselig i går, vi hadde det så gøy! Vi så på skrekkfilm, danset, sang, spiste masse godteri, drakk julebrus og snakket masse. Sånne kvelder skal virkelig gjentas.  I dag har jeg bare jobbet, jeg jobber som sånn ponnileier. Det var iskaldt og vått ute, så vil ikke si det var så fristende å jobbe. Men jaja sånt må jeg takle. Resten av dagen skal jeg bare slappe av og kanskje begynne å forbrede meg til skriveøkten jeg skal ha på mandag. Skal også forbrede meg til tentamene jeg har på tirsdag og torsdag. ååh, denne uken blir det masse stress. Imorgen skal jeg da ri på time, så det er spennende.

 

 

Håper dere også hadde en kjempefin kveld i går!

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign