hits

November recap

 • Skrevet: 30.11.2015 - Klokken: 18:32

NOVEMBER, YOU HAVE BEEN AMAZING TO ME!

DECEMBER, I HAVE BEEN WAITING FOR YOU SO LONG!

fantastisk helg i Gøteborg!

 • Skrevet: 29.11.2015 - Klokken: 19:09

Hei dere! 

Ååå jeg har hatt det sååå bra denne helgen!! Julestemingen har virkelig slått inn for fullt nå. Som sagt så ble jeg invitert til Gøteborg av Marthe og familien hennes. Vi var der fra fredag til søndag, og vi fant på så mye gøy! Vi bodde på et nydelig hotell, og både jeg og Marthe ble superfornøyd med rommet vårt. Vi spiste nydelig mat, shoppet mye fint og var på Liseberg. Ååå det var så koselig på Liseberg! Fikk virkelig julestemning. Vi så på isdans der de dramatiserte Hans & Grete, tok Pariserhjul(drit skummelt for meg og Marthe, høydeskrekk til 1000) og tok den skumleste berg og dalbanen, fyy som jeg ble redd! Haha, men det var gøy! Utrolig trist at det er over, hadde det så koselig<33 Nå må jeg øve til KRLE høringen jeg har i morgen, håper dere hatt en superfin helg mine skjønneste lesere!

 

-Hva har du gjort denne helgen?

Gøteborg med beste!

 • Skrevet: 26.11.2015 - Klokken: 23:20

SNART GØTEBORG MED MARTHE

Hei dere! 

I morgen har endelig dagen kommet, som jeg har sett fram til kjempe lenge! Jeg skal til Gøteborg med kjære Marthe og foreldrene hennes. Ååå det blir så koselig. Gleder meg så masse! Vil bare at skoledagen i morgen skal suse forbi. Vi skal være der fra i morgen til søndag og vi skal på bo på et hotell. Vi skal finne på masse morsomt. Det er sikkert og visst. Marthe og jeg har det alltid morsomt sammen. Så dette ser jeg fram til. 

Nå må jeg egentlig begynne å pakke, også må jeg legge meg. Vet det er sykt sent nå, men jeg har både vært i stallen og på Elixia. Så sånn blir det noen ganger. Håper dere har hatt en super torsdag, mine flotteste lesere:) 

 

-Skal du noe gøy i helgen?

Ukens favoritt #4

 • Skrevet: 24.11.2015 - Klokken: 22:08

I`M IN LOVE WITH THEESE BOOTS!

Hei dere! 

Da er det tid for ny ukens favoritt! Er like spent som alltid jeg, haha:) Håper dere liker disse innleggene like mye som meg!

KNEE HIGH BOOTS

Så denne uken som var det disse skoene som dere ser på bildene som var favoritten. Har faktisk siklet etter disse skoene i lang tid nå, og jeg skal endelig få kjøpt et slikt par snart. Bare se så fine og elegante de er. Det får et hver antrekk til å se chic ut. Det liker jeg svært godt. Alt blir så gjennomført og fint. Kan egentlig ikke beskrive med så mange flere ord nå for mye jeg elsker dem, haha.

 

- Hva synes dere om slike sko?

 

my christmas wishlist

 • Skrevet: 22.11.2015 - Klokken: 00:34

Trykk på bilde for å komme til rabble.no

Hei dere!

Er det bare meg eller flyr tiden skikkelig fort? Vi er nesten i slutten av november og snart i starten av desember. Og det betyr at det snart er jul! Gleder meg utrolig mye! Like mye som alltid! Klarer nesten ikke å vente. Jeg bare elsker alt som har med jul å gjøre! Jeg ville derfor dele noen av ønskene jeg har på ønskelisten min i år.  Jeg har fått en ære av å samarbeide med med rabble.no. De har en nettside der de deler ut fantastiske rabattkoder spesielt til deg. Anbefaler virkelig å ta en tur innom deres nettside. Det finnes ikke noen bedre side over supre rabattkoder og flotte tilbud enn rabble.no! 

 


RABATTKODER - BIKBOK -HER-


 


RABATTKODER - MIINTO.NO -HER-

 


RABATTKODER - BOOZT.COM -HER-

 


RABATTKODER - SPORTAMORE.NO -HER-

 

 

-Hva ønsker du deg til jul?/Har du hørt om rabble.no?

a little bit of inspo on a wednesday

 • Skrevet: 18.11.2015 - Klokken: 15:19

INSPIRE SOMEONE TODAY-Hva synes du?

ukens favoritt#3 - my new obsession

 • Skrevet: 16.11.2015 - Klokken: 20:23


Hei dere!

Da er det på tide med en ny uke og et nytt innlegg med ukens favoritt! Er dere like spente som meg eller?

FAUX FUR JACKETS

Denne uken er det slike pelsjakker som dere ser på bildene som er favoritten.  Er helt obsessed! Har faktisk sett på slike lenge, men det er nå jeg begynte å gjøre reserach. Må si den jeg har mest lyst på ligger på en veldig stiv pris. Den ligger på ca. 3000-4000kr. Ganske sykt, men jeg skjønner det. Bare se så fine da!!(<33). De er skikkelig stilige, mener jeg da. Har hvertfall tenkt på å invistere i en slik jakke i løpet av måneden. For den har vært på ønskelisten en lang stund nå. Fant haugevis av slike jakker på nelly.com, så hvis du er på jakt etter en slik ,så er det bare å klikke innom dit en tur. Utifra de dere ser, så er det den mørke grønne som er favoritten. Ææ har så lyst på den og prisen var heller ikke så verst. 

 


-Kunne du tenkt deg en slik jakke?

Bli klar for vinteren!

 • Skrevet: 15.11.2015 - Klokken: 15:19

THE PERFECT MAKEUP LOOK FOR THE WINTER!Øyenskyggepalett fra Nelly.com HER    Dip Brow fra Nelly.com HER    Foundation fra Bangerhead.no HER    Leppestift fra Oriflame HER    Maskara fra Oriflame HER

Trykk på bilde av meg for å komme til rabble.no.

Gradene synker og synker. Snøen faller ned. Kulden trekker inn og gatene blir pyntet. Det er snart tid for julebord, julemiddager, julefester og en tid full av mye moro. Nå er det tid for å finne fram den perfekte kjolen og finne den perfekte sminkelooken. Men så tenker dere. "Jeg trenger ny sminke, men jeg har ikke så mye penger". Jeg har da det beste tipset til dere. Du kan få super bra sminke til en mye billigre penge. Rabble.no er nemlig en nettside med en haug av rabattkoder på dine favorittbutkker. Det er både store og små rabatter, du finner garantert noe for en god deal. Jeg fant så mye. All sminken jeg fant finner du link til under bilde. Fant masse på Nelly, Bangerhead og Oriflame. Masse lykke til med jakten!

 

-Har du hørt om rabble.no?

#prayforparis

 • Skrevet: 15.11.2015 - Klokken: 00:16Jeg sitter her. Klokken nærmer seg midnatt. Tårene triller. Det er nesten så jeg ikke ser hva jeg skriver. Det er nesten litt tåkete. Har egentlig hatt en bra dag. Men nå som kvelden kom begynte tankene å svirre rundt i hodet mitt. Paris. 14.november er en spesiell dag for meg. To ting svirrer rundt i hodet mitt. Pappa skulle egentlig hatt bursdag i dag. Men han er ikke blant oss lenger. Han døde av hjerneslag. når jeg var 12. Det er vanskelig. Jeg kjenner jeg har en stor klump i halsen. Tårene presser på. Det for meg til å tenke videre. Det for meg til å tenke på tragedien i Paris. Det er helt forferdelig det som har skjedd i Paris. Grusomt. Hjerteskjærende. Umenneskelig. Det å sitte her så hjelpesløs gjør meg vondt. Det å vite at slike ting skjer, når jeg bare sitter her. Jeg har lyst til å hjelpe. Men det er ikke mulig. Jeg kan sende mine varmeste tanker. Men for meg er det ikke godt nok. Jeg publiserte et innlegg tidligre i dag. Men jeg måtte bare slette det. Jeg følte det ble feil. Tragedien har rammet så mange uskyldige mennesker. Helt uskyldige mennesker. Akkurat som deg og meg. Hvorfor har verden blitt sånn? Hva har skjedd med menneskeheten? Jeg vil ha fred. Hvorfor skal vi leve i frykt?

Tenk på de som pustet sitt siste drag. Tenk på de som mistet et familiemedlem. Tenk på de som mistet naboen sin som de så hver morgen. Tenk på de som mistet sin bestevenn. Tenk på de som mistet kjæresten sin. Tenk på gutten som aldri får spille fotball med pappaen sin mer. Tenk på jenta som aldri får oppleve å bli voksen. Slike ting svirrer rundt i hodet mitt. Det ble for mye for meg akkurat nå. Det hjalp mye å skrive dette innlegget. Jeg skriver aldri om tankene mine her på bloggen. Kanskje jeg burde begynne med det. Livet er ikke alltid en dans på roser. Håper dere har det bra hver og en av dere. God natt.I SEE HUMANS, BUT NO HUMANITY!

 

Mitt moteikon

 • Skrevet: 11.11.2015 - Klokken: 17:15


GIGI HADID

Jeg har flere moteikoner, men en av mine absolutte favoritter er Gigi Hadid. Dere har vel sikkert hørt om henne ikke sant? Hun har blitt bant de mest vellykkede modellene man kan finne i dag. Det har hun virkelig fotjent! Stilen hennes er så utrolig inspirerende. Den er så classy, samtidig som den er litt casual. Jeg personlig elsker å kle meg skikkelig classy, med noen hint av litt plagg som kan få det til å se litt causal ut. Men jeg liker aller mest å se litt pyntet ut. Hun har ikke bare stilen. Hun er også utrolig vakker, hun er så naturlig pen. Har dere noen moteikoner?

Ukens favoritt#2

 • Skrevet: 10.11.2015 - Klokken: 14:31

Hei dere!

Husker dere jeg nevnte sist uke at jeg skulle begynne med ukens favoritter hver tirsdag? Så i dag kommer det et slikt innlegg. De er så utrolig morsomme å lage, så jeg håper dere liker det like mye som meg! 

Skjerf

Denne uken valgte jeg skjerf, fordi det er et av de plaggene jeg elsker aller mest. Og nå som vi er i vinter måned, så tenkte jeg det passet bra. Skjerf passer også helt perfekt om høsten! Det jeg elsker med skjerf er at det kan få et hvert antrekk til å se gjennomført ut. Spesielt hvis fargene går bra sammen, det er jeg selv veldig opptatt av. Man finner skjerf i masse forskjellige modeller og farger. Et skjer jeg sikler på nå, er et fra Holzweiler. Du kan se det på bildet, det er det i midten. Ååå jeg har så lyst på det! Vil også invistere i et vinrødt skjerf. Perfekt farge til høsten.  

-Liker du slike innlegg?

Polentur 2015 - video

 • Skrevet: 08.11.2015 - Klokken: 20:02


Nå er videoen endelig ute! Håper dere liker den!

-Burde jeg lage videoer oftere?

dagens antrekk - brown suede skirt

 • Skrevet: 05.11.2015 - Klokken: 21:29-Hva synes du?

Drømmen om å reise og oppleve!

 • Skrevet: 04.11.2015 - Klokken: 17:29

THE WORLD IS A BOOK, AND THOSE WHO DO NOT TRAVEL READ ONLY ONE PAGE.


I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD!

Drømmen om å reise rundt i verden og oppleve nye ting er stor. Jeg vil lage minner. Mange minner. Minnerike minner som jeg kommer til å huske for resten av livet. Det er så mye der ute jeg ikke har opplevd, men det er også mye jeg har opplevd. Jeg vil på nye eventyr. Det er så mange steder jeg har lyst til å besøke. Jeg vil lære kulturen deres, motetrendene, besøke attraksjonene deres, smake den "eksotiske maten", bade på strendene, puste inn luften og bare nyte det å være på en ny reise på en ny destinasjon. Gleder meg allerede til det nye året som kommer. Da skal jeg oppleve andre steder jeg ikke har besøkt. Elsker følelsen av å tenke på det. Sommerfuglene blir større og større for hver gang jeg tenker på det. Det er herlig det.

Å reise er lykke.


-Liker du å reise?

Fashion sketches

 • Skrevet: 03.11.2015 - Klokken: 18:39

♥♥♥♥

Tegningene er fra google.no, ikke eget arbeidFASHION IS MY PASSION

Dere! Se så mange fine tegninger jeg fant. Elsker å se på hvor flinke designere det finnes i verden, har tenkt veldig mye på å bli noe innenfor mote selv. Det hadde vært drømmen det! Har faktisk søkt litt rundt allerede, om hva man kan bli innen den bransjen osv. Det er mye spennende! Jeg kommer virkelig til å jobbe beinhardt for å nå denne drømmen, det er virkelig verdt det. Når jeg starter på vgs neste år, så skal jeg enten gå Medier og Kommunikasjon eller Design og Håndtverk. Hvis dere kjenner noen eller har noe kunnskap om det, så er det bare å rope ut! Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid og snart spise middag. Ellers så har jeg vært på trening som var utrolig deilig. Håper dere har en nydelig kveld!

 

-Hva synes du?

 

Starter med noe nytt!

 • Skrevet: 02.11.2015 - Klokken: 17:05Hei dere! 

Jeg tenkte å begynne med noe nytt. Nemlig noe jeg kaller "ukens favoritt plagg"! Som dere sikkert kanskje vet, hvertfall de som har lest bloggen min lenge, vet at jeg elsker klær! Passion for fashion all the way, haha(<3). Tenkte å legge ut slike innlegg enten hver søndag eller mandag. Hva synes dere om det? Jeg er hvertfall utrolig spent! 

Kåper

Denne uken valgte jeg kåper, fordi det passer perfekt med den årstiden vi er i nå. Bladene er i forskjellige farger, vinden blåser og gradene synker og synker. Da passer det perfekt å pakke seg inn i en nydelig og varm kåpe. De gir ikke bare varme, de får deg til å se putt togheter. En kåpe kan gjøre looken din mye freshere og mer fashionable. Jeg har tenkt til å skaffe meg en kåpe selv, så akkurat nå leter jeg bare etter den perfekte! Har funnet noen favoritter. Og som dere ser går det mye i den knyte rundt livet looken, jeg personlig elsker det! Liker også spesielt fargene svart, grå og kamel brun. 

-Hva synes dere? Burde jeg fortsette med slike innlegg?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign