lately through insta

 • Skrevet: 28.12.2015 - Klokken: 18:31

INSTAGRAM: ISABELLAFJREN 
Vil gjerne følge flere!

-Hva heter du på instagram?

one of the things i got for christmas

 • Skrevet: 27.12.2015 - Klokken: 14:39

Hei dere!

Dere det snør! Endelig.Typisk at det kommer etter julaften, men jaja det kan jo ikke vi styre. Akkurat nå befinner jeg meg hos tante og onkel i Bergen og Olsenbanden går rullende på tven. Sto opp halv seks i dag tidlig og var fremme her i halv ett tiden, så må si jeg er ganske utslitt. Men jeg og søsteren min har hatt det veldig koselig så langt. I morgen drar vi inn til byen med tante, for å shoppe litt. Så det vi fram til! 


Men tilbake til innlegget. Her ser dere en av gavene jeg fikk til jul, ble utrolig fornøyd. Skulle egentlig få i en annen farge, men de hadde i flere farger på lager. Men jeg er fortsatt utrolig takknemlig og jeg må si jeg liker fargen mer og mer. Så tusen takk mamma og Frode(stefar)! Dere er best! Ble virkelig glad når jeg åpnet denne. Det var foressten denne presangen jeg og søsteren min fikk sånn ledetråd til, og måtte lete etter via noen hint og spor. Må si foreldrene mine er flinke med overraskelser. Men nå skal jeg bare nyte resten av dagen i godt selskap og god mat, så jeg håper dere fortsatt har en riktig god jul!

 

-Fikk du en gave eller fler som sto på ønskelisten?

 

Merry Christmas!

 • Skrevet: 24.12.2015 - Klokken: 22:09


Hei mine flotte, nydelige lesere! 

Riktig god jul, kjære dere! Jeg håper dere har kost dere masse i dag! Med både familie og venner. I tillegg til god mat, herlig atmosffære og flotte gaver. Jeg koste meg hvertfall masse og jeg er utrolig takknemlig over gavene jeg fikk:) Må si jeg ble veldig fornøyd! Ble veldig overrasket i år også. Stefar og mamma har alltid noe på lur hvert eneste år, haha. De er like flinke hver gang til å overraske. Denne gangen fikk vi noen tegn, også måtte søsteren min og jeg gå rundt å lete. Vi trodde jo at vi var ferdig med å pakke opp alle gavene, men mamma og stefaren vår overrasket oss med Iphone 6. Ååå vi ble så fornøyde. De ble helt rørt til tårer over reaksjonen vår, de er herlige de:) Sto også opp ekstra tidlig i dag for å se på julemorgen. Da ble det tre nøtter til askepott og reise til julestjernen! Herlig juletradisjon det! I tillegg så var vi også i kirken. Det er også en tradisjon vi holder vært eneste år. 


Akkurat nå sitter jeg i den nye, behagelige pysjen min, i mens julefilmene ruller på tven. Åå for en fantastisk jul dette har vært! Bortsett fra at vi ikke har hatt snø, bare masse vind og regn. Men synes egentlig det er ganske herlig å sitte inne, imens det er dårlig vær. Jeg får hvertfall en god følelse av det. Men jeg håper dere tar vare på hverandre denne julen og setter pris på det dere har. Husk at dere er fantastiske hver og en av dere. 

 

-Hvordan har din jul vært?

 

Har jeg youtube kanal?

 • Skrevet: 22.12.2015 - Klokken: 13:51
Kanalen min -HER-
Hei dere! 

Æææ dere nå nærmer julaften seg med stormskritt! Jeg gleder meg utrolig mye til å tilbringe tid med familien og bare nyte god mat. Men jeg må si jeg har ikke 100% julestemning, men jeg har jo en del. Det er nok det at det ikke er snø, som gjør det litt vanskeligre å tro at det snart er julaften. Ønsket virkelig snøen kom i år. Men det er ingen sjans nå. Men jeg håper dere virkelig nyter juletiden og koser dere masse. 

Men tilbake til overskriften. Jeg vet ikke om dere visste det, men jeg har en kanal på youtube som jeg bruker til bloggen. Ville bare at dere skulle vite det. For det er sikkert mange som ikke vet at jeg har det. Jeg publiserer for det meste bare videoer der som kommer opp på bloggen. Det hadde vært utrolig hyggelig hvis dere ville abonnere på kanalen min. Ville satt stor pris på det!

sykepia

 • Skrevet: 17.12.2015 - Klokken: 14:13


WHEN YOU`RE SICK, NOBODY TAKES CARE OF YOU LIKE YOUR MOM.

 Hei dere! 

Planen i dag var jo at jeg skulle på skolen, og deretter på middag og overnatting med jentegjengen. Men kroppen bestemte seg bare for å si NEI. Er så utrolig sint og skuffet over at kroppen min ikke vil samarbeide, når jeg vil at den skal. Hadde gledet meg så mye til denne dagen. Men det kan dessverre ikke jeg bestemme. Sånn er det bare.

Med en gang jeg våknet i dag tidlig, så trodde jeg at jeg hadde blitt bedre. Men jeg fant ut noen sekunder etterpå at det ikke var sant. Da ble jeg liggende enda en dag med høy feber og kvalme. I tillegg så hadde søsteren min vært oppe i hele natt å kastet opp, stakkar. Så nå har hun også blitt syk. Så da ble vi liggende her hjemme begge to, i mamma sine armer, i mens stefaren vår måtte dra på jobb. Men nå etter noen timer, så går det faktisk MYE bedre! Det er jeg så glad for. Så nå snart har jeg bestemt meg for å ta en dusj, det blir herlig det. Det er spesielt deilig når man er syk, så føler man at hele seg blir renset.  I morgen så skal vi mest sannsynelig på skolen begge to, og det er jeg veldig glad for! For da er det siste skoledag før juleferien, ææ som jeg gleder meg! Håper dere har en super flott dag og er like frisk som en fisk!:*

 

-Hvordan er formen din?

snart kommer disse hjem til meg!

 • Skrevet: 16.12.2015 - Klokken: 18:30SOME FASHION POSTERS FROM DESENIO.NO

Hei dere! 

Se så flotte disse plakatene er! Har ønsket meg slike plakater så lenge. Jeg er så heldig som har fått muligheten til å samarbeide med desenio.no, som har de flotteste plakatene med den beste kvaliteten. I tillegg så svarer de super raskt og de er super hyggelige, så det er bare spørre dem hvis du lurer på noe. Gleder meg virkelig til disse kommer hjem til meg! Anbefaler virkelig å ta en titt innom nettsiden deres. Link HER


 

Ellers så har jeg vært hjemme fra skolen i dag. Våknet med høy feber, kvalme og slapphet. Fikk så vidt sove i natt. Det er faktisk veldig lenge siden jeg har følt meg så dårlig. Har nesten ikke hatt matlyst heller. Skulle egentlig hatt forestilling i sal & scene i dag, men fikk ikke lov til å dra på skolen. Det er så typisk. Hver gang jeg faktisk har lyst å gå på skolen, så blir jeg syk. Jaja. Håper virkelig jeg blir frisk til i morgen. For da skal jeg på julemiddag med jentegjengen min og overnatte hos Maja. Det har jeg virkelig ikke lyst å gå glipp av. Så da får jeg bare håpe på det beste. Nå gleder jeg meg virkelig til å spise sushi. Mamma er super god til å lage sushi, så dette ser jeg fram til. 

 

-Hva synes du?

Christmas, i love you

 • Skrevet: 13.12.2015 - Klokken: 20:55

ITS TIME FOR CHRISTMAS!
-Har du julestemningen på plass?

Gårsdagen var en stor dag!

 • Skrevet: 10.12.2015 - Klokken: 17:58
Hei dere!

Gjett hva som skjedde i går? Frode, altså stefaren min. Fridde til mamma. ÆÆÆ!! Vi hadde en liten mistanke siden vi skulle på middag, men åå det var så søtt! Og vi spiste nydelig mat på den fineste resturanten på Aker Brygge. Det var så herlig. Så nå blir det bryllup 1.juli! Gleder meg veldig på deres vegne, de er rett og slett perfekte for hverandre. 

Ellers tidligere den kvelden opptrådde Christina og jeg foran hele skolen. Vi hadde grøtfest. Jeg sang Home for Christmas av Maria Mena, i mens Christina sang Last Christmas av Wham! Åå så overveldet jeg ble over tilbakemeldingene! Det var så utrolig hyggelig at folk kom bort å fortalte hvor flink jeg var. Jeg blir så utrolig glad, og ikke minst rørt. Og jeg hadde tydeligvis greid å røre ganske mange. Christina var også helt fantastisk, hun stjal hele showet! Wow, så flink søster jeg har. 

Men nå må jeg bli ferdig med en K&H innlevering, det er den siste tingen jeg må bli ferdig med før juleferien. Neste uke blir bare rolig. Da skal jeg virkelig nyte at det snart er jul og at vi er i desember. Håper dere har en superfin dag:)

 

black makes everything more classy

 • Skrevet: 08.12.2015 - Klokken: 21:50


YOU CAN SPEAK TROUGH YOUR CLOTHES 


DRESS HOWEVER YOU FEEL

-Hva synes du?

snapshots from today`s fashionshoot

 • Skrevet: 07.12.2015 - Klokken: 21:53Hei dere!!

Wæææ, jeg har hatt det så gøy i dag. Var nemlig på hospitering med mine gode venninner, hos en fotograf jeg kjenner. Så vi fikk være med på en fashionshoot, der vi måtte planlegge, lage moodboard osv. Det var så utrolig morsomt og spennende! Og på selve shooten i dag, valgte vi ut hva modellene skulle ha på seg og hvordan håret skulle se ut. Det var ufattelig lærerikt å være med på dette, ønsket jeg kunne vært med på slike ting hver eneste dag. Men wow for en lang dag det var. Vi var der fra kl.11.30-19.30. Kunne virkelig kjenne at det var en lang dag, er skikkelig sliten akkurat nå. Så legger meg veldig snart. Gleder meg til å vise dere bildene, flinkeste Sara tok. Hun er helt fantastisk flink:) Håper dere har hatt en superfin dag!

-Har du noen gang vært med på noe slik?

julestemningen sniker seg inn til hytten!

 • Skrevet: 06.12.2015 - Klokken: 20:13


Julen, julen, julen den her. Julegrøt og grønne juletrær. 

Hei dere! 

Beklager så mye at jeg ikke har fått oppdatert så mye de siste dagene. Nå som julen snart er her, så er det mye som må bli gjort. Men jeg skal definitivt få blogget masse for det! Er det ikke herlig at det er desember nå, det er snart jul! Jeg gleder meg så utrolig mye! Jeg bare elsker alt som har med jul å gjøre. Smiler fra øre til øre ved tanken på det. Denne helgen har vært så utrolig koselig og jeg har virkelig fått kjenne på julestemningen for fullt. To av mine aller beste venner ble med søsteren min, foreldrene mine og jeg på hytten vår i Gol. Det var masse snø! Så vi fikk gått på ski. Også har vi hørt på masse julemusikk, bakt pepperkaker, sett på jul i svingen, spist god mat og skravlet MASSE. Haha. Slike helger må man virkelig nyte. Opp i alt stresset må man tilbringe ltid med både familie og venner, for å koble av litt.  Det er viktig å ha en pause i blant. Men i hvertfall vi koste oss masse! Håper dere har hatt en like fin helg og at dere har kost dere masse:)

 

-Kjenner du på julestemningen?

 

mamma, mitt største forbilde!

 • Skrevet: 03.12.2015 - Klokken: 17:45


..Mitt aller største forbilde! 

Mamma har alltid vært den personen i mitt liv som jeg har sett opp til. Både når det gjelder mote og mamma som person, eller sånn generelt da. Jeg har alltid beundret henne og har alltid vært skikkelig mammadalt. Mamma og jeg har alltid hatt et sterkt og spesiellt bånd. Spesielt siden pappa gikk bort. Er så utrolig glad for at vi har fått det båndet og at jeg har henne i livet mitt. Noen ganger så føler jeg at det er viktig å sette ord på det man setter pris på og har i livet. Elsker deg uendelig mye mamma♥

 

-Hvem er ditt aller støste forbilde?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits