hits

GODT NYTTÅR!!!

 • Skrevet: 31.12.2016 - Klokken: 21:42

  

 Hei! 

Jeg ville bare stikke innom en tur å ønske dere riktig godt nyttår! 

Håper dere koser dere masse i kveld, og får en fantstisk feiring med familie og venner! 

 

Min Julaften - time for time

 • Skrevet: 25.12.2016 - Klokken: 14:43

09.00

Julemorgen startet egentlig grytidlig for min del, men jeg klarte å sovne til klokken 9. Så på Kurtern på tv til langt ut på natt, for å få skikkelig julestemning. Ingen jul uten Kurt Nilsen vettu;) Hans julesanger er de beste for min del! Da kommer jeg virkelig i den rette stemning. Morgenen gikk til "Julemorgen" på tv med b.la "Tre nøtter til Askepott" og "Reisen til Julestjernen". De to klassikerne er helt klart tradisjon å se på julaften! Går ikke et år uten.

Ååå det var så fint å se solen skimte gjennom vinduene!


 

16.00

Så var det på med finstasen og sminken var lagt. Klokken 4 var det duket for julegudstjeneste i Høvik kirke, som vi drar på hvert eneste år. Før satt jeg ikke pris på den tradisjonen i det hele tatt, og bare syntes den var kjedelig. Men nå gleder jeg meg hver gang! Får ingen julestemning uten. Det var en utrolig koselig gudstjeneste med sang og høytopplesning. 

 19.00

Etter en skikkelig fin gudstjeneste, så var det hjem til ribbe og masse annen julemat. Ååå lukten av ribbe er bare helt fantastisk! Den nøyt jeg for å si det sånn. Jeg hadde en uffattelig fin middag sammen mamma, stefaren min og søsteren min. Vi har det alltid så koselig med hverandre! Jeg nyter hvert sekund. Etter fantastisk god julemat, var det tid for åpning av gaver(!!!!). Ååå så mye fint jeg fikk! Jeg er så utrolig takknemlig, kan ikke beskrives. Etter en liten stund med pakke åpning, var det dessert som sto på planen. Mhm så godt det var! God mat, latter og mye prat.


 

22.00 - 02.00

Etter å ha tilbragt tid med mamma og stefaren min, så var det tid for å se på julefilmer på tven med søsteren min. Det er også en viktig tradisjon på julaften! Vi finner fram masse godt og ser på masse forskjellige julefilmer resten av kvelden/natten. Favoritt filmene må vel være b.la alle "Hjemme Alene" filmene og "Julenissen".  Vi nyter virkelig de siste timene av julaften sammen. 


 

Nå er det allerede 1.juledag, og og planene for dagen er familiebesøk. Så nå skal vi kose oss skikkelig og nyte enda mer julemat! 

Håper alle hadde en helt fantastisk feiring i går, og måtte dere ha en riktig god jul videre!

🎄🎅🏻❤️

my weekend trough pictures

 • Skrevet: 19.12.2016 - Klokken: 00:13

WHAT A WONDERFUL WEEKEND

🎅🏻🙌🏻❤️🎄

Hei dere!

Ååå for en utrolig fin helg jeg har hatt! Masse planer, men det liker jeg ekstra godt til tider. Denne helgen har gått til julegaveshopping med søsteren min, besøk av bestevenninnen min, masse julefilm titting, og til slutt feiring av 85-års dagen til "bestemor", eller da altså moren til min stefar. Så har hatt det så hyggelig denne helgen! For en god følelse jeg sitter igjen med. Ahh herlig!


Jeg er så utrolig lei meg for at jeg vært så utrolig dårlig på bloggfronten i det siste. Trodde virkelig jeg kunne skjerpe meg, men det er vanskelig nå rundt juletider. Da er det så mye på agendaen, og da blir dessverre bloggen nedprioritert. Kjenner jeg savner det sårt, men jeg skal komme sterkere tilbake når jeg har juleferie - det lover jeg. Men det betyr ikke at jeg ikke skal prøve å oppdatere dere og lage noen spennende innlegg til dere før det! Nå er det bare 3 dager til juleferie, OG bare 5 dager til jul! ÅÅÅÅ SOM JEG GLEDER MEG! ORD KAN FAKTISK IKKE BESKRIVE HVOR MYE JEG GLEDER MEG.
 

blue like a monday

 • Skrevet: 12.12.2016 - Klokken: 07:00

 

  

Håper du har en fantastisk fin mandag, og får en flott start på uken! 


-Hva synes du?
 

denne uken gjennom snap #1

 • Skrevet: 11.12.2016 - Klokken: 23:00

Hei dere!

Uff, så utrolig dårlig jeg har vært på å oppdatere i det siste. Jeg beklager virkelig. Har bare vært så tom for energi og hatt så lite motivasjon.Nå som det nærmer seg jul og juleferie, så er det så mye som skjer på skolen og da går all energi der.  Alt jeg vil nå er å feire jul og komme i skikkelig julestemning, ikke være på skolen. Det eneste som holder motivasjonen oppe er at jeg får se vennene mine hver dag, det er høydepunktet av å gå på skole for å si det sånn. I hvertfall nå. 

Men denne uken har jeg bestemt meg for å skjerpe meg på bloggfronten. Og for å starte det hele, så skal jeg avslutte hver uke med noe som jeg kaller for "denne uke gjennom snap". Denne uken hadde jeg lagret sykt få snapper, men skal ikke glemme det ukene fremover. Håper dere liker slike innlegg! Da får jeg inn litt av hverdagen min også;) 

 

- Hvordan har din uke vært?

scrolling through we<3it

 • Skrevet: 07.12.2016 - Klokken: 21:08
 ➪➪➪

GOT 2 LOVE WEHEARTIT

DETAILS.

 • Skrevet: 04.12.2016 - Klokken: 19:58 


 

Hei dere! 

Beklager så mye for mitt lille bloggfravær. Har dessverre vært syk i over en uke nå, så har hatt svært lite energi. Det er derfor har bloggen blitt nedprioritert, men denne uken håper jeg at jeg kommer sterkere tilbake! 

-

Er ikke dette skjørtet bare så kult? Jeg elsker detaljene! Det gjør skjørtet litt røffere en et vanlig svart skjørt er. 

 

- Hva synes du om skjørtet?

Most wonderful time of the year

 • Skrevet: 01.12.2016 - Klokken: 06:08


...

Åååå endelig er desember her, og julen nærmer seg med stormskritt! Jeg bare elsker denne tiden av året, det er noe ubeskrivelig med det. Alt blir bare så koselig og stemningsfullt. Du får tilbringe masse tid med de du er glad i, og bare nyte hverandres selskap. Alt bare kjennes så varmt og godt. Du bare kjenner at det er overfylt med masse masse glede! Ååå jeg elsker juletider! Kan ikke beskrives.

10 TING JEG SER FRAM TIL I DESEMBER

 • Se på både Jul i Svingen og Jul i Blåfjell hver dag i hele desember. ​Blir ingen julestemning uten!
 • Spise masse julemat. Hva kan jeg si? Maten er så fantastisk god.
 • Åpne ny luke i adventskalenderen. Sier ikke nei takk til en liten sjokolade bit hver morgen;))) fast tradisjon det. 
 • Tilbringe tid med familien. Ååå som den familiekjære personen jeg er, så er dette så ufattelig viktig for meg.
 • Se masse julefilmer og bake pepperkaker. Det liker jeg spesielt godt å gjøre med venner. Det er så koselig det!
 • Jobbe på julemarkedet. Det har vært en fast tradisjon de siste årene framover. Og nå er det ingen julestemning uten. Jobber som sagt som ponnileier, perfekt jobb til meg som er under 18. Til tross for det kaldt, og til tider slitsomt. Så synes jeg det er skikkelig koselig, og det får meg virkelig i julemodus. 
 • Høre på julemusikk i timesvis. Jeg blir faktisk aldri lei. Kan høre på de samme sangene i repeat flere ganger.
 • Julegaveshopping. Til tross for at det er litt stress, så gleder jeg meg likevel. Er så gøy å velge ut gaver til familie og venner.
 • Legge til en ny julepysj i samlingen min. Hver eneste jul får jeg en ny pysj, og jeg gleder meg hver gang. Det har blitt en tradisjon, og den kommer rett på etter jeg har åpnet gaver. 
 • Julekonserten til søsteren min. Mandag 5.desember så skal søsteren min opptre, og det ser jeg virkelig fram til. Hun er SÅ flink til å synge! Det er helt utrolig.   

Det er så utrolig mye å se fram til, det er sikkert og visst! Tror ikke jeg har fått ramset opp alt. Men jeg ser hvertfall fram til mye i desember! Åh som jeg gleder meg. 

-Hva ser du fram til i desember?
 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign