Acai Bowl

  • 26.10.2017 - 07:05

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Åååh endelig har vi fått acai bowls på jobben! Er litt usikker på om de har innført det på alle Smoothie Exchange butikker, men hos oss har det hvertfall blitt innført nå. Det både smaker og ser himmelsk ut! Dette kommer jeg til å spise så mye av.  

...OG det tar seg også veldig godt ut på bilder;))) haha!

Anbefaler virkelig å prøve det! 

FOOD <3

  • 23.05.2017 - 06:25
Min favortitt frokost/lunsj for øyeblikket! Er helt hekta. Brødskive med avocado & krydder har lenge vært en favoritt. Men jeg har testet det ut med en liten vri. Ved da å spise det sammen med arme riddere.

Kjempe god kombo! 

På tallerknen ser du:
- 2 ristede brødskiver med avocando & krydder

- En brødskive tilbredet i egg & stekt i stekepanne + litt pommes frites krydder/peppermix. Perfekte arme riddere!

Love, love, love it!

Oppskrift på super gode Nutella Chocloate Chips Cookies

  • 29.02.2016 - 21:12
Hva trenger du?

● Nugatti eller Nutella

●  50 g sukker 

● 250 g smør 

● 2 egg

● 150 g hvetemel

● 0,5 ts bakepulver

● 1 pakke med kokesjokolade

Hva gjør du? 

Først finner du fram en liten bolle der du blander det tørre, og en stor bolle der du blander det "våte". Det våte vil altså si smøret, sukkeret og eggene. Og da er det bare hvetemelet og bakepulveret igjen. Du tilsetter det tørret med det våte, når du har fått most smøret sammen med sukkeret. Wow, jeg er flink til å forklare;) Altså du kan enten bruke miksmaster eller visp til dette. I mens du da tilsetter det tørret med det våte, tilsetter du da eggene med det samme. Så skal dette da bli til en kakedeig. Alt du trenger å gjøre etter det har blitt til en deig er å kutte opp sjokoladen. Du må på en måte finhakke dem, slik at de blir plassert spredt utover i deigen. Deretter kan du begynne å forme dem, ettersom du har fått sjokolade bitene godt inn i deigen. Og det er her nugattien/nutellaen kommer inn i bilde. Du tilsetter den ved at du tar en liten skje og ca. halvparten skal være dekket med nuggatti elle nutella. Deretter lukker du den sammen, og den skal fortsatt ha form som en runding.  Håper dere forsto det  Anbefaler på det sterkeste å gjøre kakene mindre enn du vanligvis ville ha tenkt. Dette er pga. de hever en del i ovnen. Så setter du dem inn i oven som er på 180 grader, og lar dem være der i minst 10-12 min. Voila! Så har du super gode cookies! De er faktisk farlige gode, så gled dere til å lage det! 

-Hva synes du?

 

et sunt lunsjmåltid

  • 10.02.2016 - 17:16

 

EN AV MINE FAVORITTER

Oppskrift

● Oppkuttede grønnsaker 

- Salat

- Agurk

- Mais

- Tomat 

● Eggerøre 

 Hvis du vil så kan du også legge til krydder. Anbefales på det sterkeste! Da blir det ekstra godt.

Dette er superenkelt og sunt å lage! Enjoy!

 


-Er det noe du har lyst til å lage?

Det er tid for fredagskos

  • 23.10.2015 - 19:54
Hei dere!

Beklager for fraværet, skal begynne å skjerpe meg. Men har så mye på skolen akkurat nå, men har tenkt til å lage en plan for de neste ukene. Slik at jeg både får tid til skole, ridning og trening også. Er en travel jente, men synes det er så utrolig gøy å blogge. Ellers så har jeg vært på skolen, deretter dro jeg på Elixia med mamma og stefaren min. Jeg har også nettopp spist taco med familien, og nå ser jeg på Norske Talenter med søsteren min, det slår ikke feil på en fredagskveld for å si det sånn. Det var min dag kort ramset opp. Nå skal jeg bare nyte fredagskvelden med familien min! 

Håper dere har en strålende helg:)

Obsessed

  • 22.02.2015 - 18:38

 

 Hei dere!

Ser det ikke godt ut? Måtte bare ta bilde av det når det var så fint lys. Dere må bare smake det, det er så utrolig godt! Elsker det! Alt du trenger er knekkebrød, tomater og peppermix. Ellers så har jeg vært på joggetur med Marthe i dag. Det var kjempe koselig! Hadde egentlig bare tenkt å være inne og slappe av hele dagen, men siden det var så fint vær måtte jeg bare benytte sjansen. Håper alle har hatt en kjempefin dag:)

 

-Hva synes du?

hits