hits

dagens innkjøp - a pop of color

 • 15.01.2018 - 21:28

Jeg har lenge sett etter den perfekte oransje fargen, og endelig fant jeg den! 

Genseren har en superfin fasong og passform, og materialet er så deilig. I tillegg er den så stilig på! Hvor mye bedre kan det bli? Jeg er virkelig svak for fine og gode gensere. Det blir vel fort investering i en ny en snart? 

- Hva synes du?

dagens innkjøp - neo noir

 • 14.12.2017 - 20:01

T-SKJORTE FRA NEO NOIR

 

Hei alle sammen!

Tenkte å ta en tur innom å vise dere dagens innkjøp. Er sååå fornøyd! Kjøpte den etter jeg hadde en test på jobben, som gikk over alle forventninger! Ble så utrolig glad og stolt over meg selv, så tenkte jeg måtte gi meg en liten belønning! Så jeg endte opp med å kjøpe en t-skjorte fra Neo Noir jeg har sett på Olivias så lenge. Og denne gangen tenkte jeg at jeg måtte kjøpe den! Storfornøyd altså. Denne kommer dere til å se i antrekk framover, til tross for den kalde årstiden vi befinner oss i for øyeblikket. 

Hva synes du? 

Yay or nay?

 • 07.11.2017 - 18:16

Dilemma, dilemma, dilemma. 

Har lett etter den perfekte pelsjakken nå i evigheter, og står egentlig endelig mellom 3 stykker. Men da jeg var i byen i går, så jeg denne skjønnheten på HM. Men jeg er veldig usikker. For som dere ser på bilde ser den veldig grå ut, men den er egentlig mer mintgrønn i fargen i virkeligheten. Og jeg er veldig usikker på den fargen kler meg. For har hovedsaklig sett på i sort, grått og vinrød. Men de er selvfølgelig i forskjellige fasonger alle sammen, haha! Men denne her synes jeg satt så fint! Så jeg er litt usikker. Får tenke på det i noen dager til;) 

Men hva synes dere? 

moodboard.

 • 23.10.2017 - 21:07

✖︎✖︎✖︎

Bilder fra weheartit.com

- Hva synes du?

..on the hunt for the perfect knit

 • 23.10.2017 - 08:01

 

Så mange forskjellige gensere i flotte fasonger & freshe farger! 

❗️❗️❗️

all about them deatzzz

 • 27.09.2017 - 22:01

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Loving this shoe trend sooo much!  

Valgte å kombinere mine nye favoritter, med litt røffere preg med fishnet strømper og "slitte" bukser. Synes det ble dødskult!

✖︎✖︎✖︎

On the way home 2 me

 • 19.09.2017 - 19:39

Se på denne nydeligheten av et plagg! Klikket nettopp hjem dette skjørtet her, fra Zalando. Åh falt helt pladask ved første øyekast! Det designet minner meg veldig om typ Isabel Marant eller Designer Remix. Digger plaggene deres. Apropo digger, så har jeg blitt helt forelsket i sånne sko modellen har på seg. Hvor fine er ikke de? Utrolig morsomt navn også, "mules" haha! Sånne må jeg jo bare skaffe meg!

Skjørt HER

- Hva synes du?

TODAYS LOOK

 • 18.09.2017 - 22:45

- Hva synes du?

Details.

 • 14.09.2017 - 22:47

🍂 I LOVE FALL.

- Hva synes du?

hvordan kickstarter du høsten?

 • 10.09.2017 - 21:36

SWEATERS IN 

... DIFFERENT COLORS AND SHAPES,

FIND YOUR FAVORITE.

Gensere fra Ellos.no

Åh jeg bare elsker gensere! Se på disse flotte genserne i forskjellige farger og fasonger. Ser både stilige og varme ut. Du finner ingen bedre kombo enn det! Liker spesielt gensere som har den lille ekstra detaljen. Synes det er sååå kult. Det virker veldig trendy for øyeblikket! Samme med bukser med forskjellige detaljer blant annet. 

Jeg tenkte siden min måte å kickstarte høsten på er å freshe opp garderoben med masse flotte høstplagg, så tenkte jeg å dele et lite tips!

En nettside som kaller seg for rabble.no, har haugevis av utrolige rabattkoder på diverse nettbutikker akkurat nå. Der burde du ta deg en tur innom, slik at nettshoppingen kan bli mye billigere. Nå som det er ny sesong, så er jeg ganske sikker på at du har lyst å freshe opp garderoben litt! Jeg skal i hvertfall ta nytte av deres rabattkoder, lommeboken blir nok svært fornøyd med det! 

Genserne jeg har funnet, har jeg funnet på Ellos.no. Det er en nettside med masse merkevarer med god kvalitet, til en skikkelig god pris. De har kjente merker som Hunkydory, Tiger Of Sweden, Second Female osv. Rabble.no har faktisk fått til et skikkelig bra tilbud med dem. Du får nemlig 50% på din dyreste vare, i tillegg til fri frakt! Så kanskje du endelig kan kjøpe den genseren du har ønsket deg lenge, men synes har vært for dyr? 

🍂

Ellers så tilbyr rabble rabattkoder til kategorier som skjønnhet, foto, reiser, mat, trening. Du finner rabatter til alt, og du får garantert brukt det til noe nyttig. Kanskje du har planlagt en reise til høstferien, og leter fortsatt etter hotell? Det er bare å undersøke og utforske siden! De har så mye at du kan bli sittende i timesvis. 

- Har du begynt med høstshoppingen?

ON THE HUNT

 • 30.08.2017 - 21:54

Det er ny årstid, og nye klesplagg blir innført i garderobene. De lette, luftige sommerplaggene blir byttet ut med tjukke, store høstplagg. Muligheten til å bruke lag for lag er tilbake igjen, og det er flere plagg å velge mellom. Jakker står b.la i fokus, og det er så mange flotte å velge mellom. Elsker, elsker høst!

Aaah så deilig det er med årstidsbytte!

Trends - my faves atm

 • 10.05.2017 - 23:02

- Liker du slike innlegg?/Hva synes du om disse trendene?

 

current obsession.

 • 20.03.2017 - 21:09

LOVE LOVE LOVE IT


I am really into red, flower print and see trough tops at the time.


-Hva synes du?

red is the new black

 • 19.03.2017 - 18:03Jakke fra Zara.

two of my role models in fashion

 • 11.03.2017 - 11:28...XOXO

Two of my inspirations! 

sundayzzz like this

 • 05.02.2017 - 17:56


Jeg må være ærlig å si at jeg veldig sjeldent slår meg til ro å tar fram en bok. 

Men jeg har fort insett at det er noe jeg burde prioritere. 

All den inspirasjonen, kunnskapen og roen man kan få ved å lese en bok 

er uvurdelig.

Du får så mye tilbake, 

til tross for at du ikke alltid er like heldig med å finne den rette boken.

...

Men når du finner den rette, 

så er det en fantastisk følelse.Til jul fikk jeg en bok av søsteren min som passer meg helt perfekt!

Det er en bok om ingen ringere enn

...om fashion. 

Her kan man finne mange inspirerende quotes, som virkelig får deg til å tenke. 

Perfekt måte å tilbringe søndagen sin på.

an outfit for a night out

 • 26.01.2017 - 21:11Some inspiration for the weekend!

belt it up

 • 22.01.2017 - 15:21


 

One little detail, can make a huge difference to an outfit.
 

fashion o`clock

 • 11.01.2017 - 22:45


Hva skal jeg si om disse fantastiske plaggene? Altså alt dette er så flotte plagg hver for seg. Og de inneholder faktisk farger for en gangs skyld. Er alt for glad i det basice jeg, spesielt svart. 

Se på de råkule jakkene, og ikke minst skoene som jeg har vist utallige ganger her på bloggen. Kanskje ikke utallige, men endel haha. De er så tøffe! 

Åh jeg har så lyst på de penskoene med pelsdusker på - O.M.G sier jeg bare! Definitivt et av de neste innkjøpene på listen, men leter fortsatt etter de perfekte.

 

- Noe du likte?

not two stripes, but one

 • 04.01.2017 - 21:54

✖️

Se på disse lekre buksene! Jeg er helt obsessed. Spesielt de i fløyel!  Wow sier jeg bare! Synd de er litt stive i prisen. 

Men de sorte er også veldig flotte! Og de er mye bedre for lommeboken, for å si det sånn. 

Jeg elsker denne typen design for tiden! Alt med en stripe er min greie for øyeblikket. Neida, ikke alt haha. 

Liker at de er forskjellig i stilen, i og med at den andre har sleng og den andre er mer loose fit + at de også har forskjellig stoff. Men de har samme vibe.
 

✖️

✖️✖️✖️
✖️

- Synes du de var kule?