HAPPY NEW YEAR!

  • 01.01.2016 - 19:46

Hei dere! 

Riktig godt nyttår! Håper at 2015 var et fantastisk år og at dere er klare for 2016. Det har det virkelig vært for meg, og nå er jeg klar for et helt nytt år! Håper dere også koste dere super masse i går. Det gjorde virkelig jeg. Hadde jentegjengen min på kaker og is + middag med søsteren min og foreldrene mine, så det var super kos! Vi spiste kalkun, åå herlighet så godt det var! Og når klokken slo tolv sto vi klar foran tven, men nrk1 i bakgrunnen og ventet i spenning før vi skulle skåle. Dette er noe vi gjør hvert eneste år og det synes jeg er veldig koselig. Skåler også russisk tid i tillegg, siden mamma er russisk. Det er også en tradisjon vi holder gående. 


Ellers i går så kjøpte jeg ny kjole for anledningen med Mia og Andrea, og jeg ble utrolig fornøyd! Dere ser den på bildet over. Den var virkelig verdt pengene, selvom jeg nesten er helt blakk haha. Denne kommer jeg til å bruke masse! Elsker å invistere i ting som har god kvalitet. Da kan jeg bruke det år etter år. 

Ååå jeg har også en video på lur til dere, som kommer i morgen. Det er nemlig recap video av 2015. Lagde en i 2014 også, og den likte dere veldig godt! Så nå bestemte jeg meg for å lage ny. Så det er bare å glede seg:) 

 

-Hvordan har 2015 vært for deg?

 

mine nyttårsforsett for 2015

  • 01.01.2015 - 18:16

GODT NYTTÅR!!

Håper alle hadde det fantastisk i går! Det hadde hvertfall jeg. Jeg syntes nyttårsaften er utrolig koselig. Masse fyverkerii, god mat og drikke. Hadde det også kjempe koselig med familien. Det er herlig å starte et nytt år med blanke ark. For meg har 2014 hvert et av mine beste år. Jeg har opplevd så mye på kort tid. Jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker. Besøkt mange flotte steder som b.la Gran Canaria og Frankrike. Det har jo selvførgelig ikke bare vært oppturer, men jeg velger å fokusere på det posetive. Nå er jeg klar for et kjempeflott år til. Jeg har laget noen nyttårforsetter til dette året og jeg har bestemt meg for at jeg skal klare de fleste. Det kommer et innlegg om året 2014 enten senere på dagen eller i morgen.

 
● Bli flinkere på skolen

Prøve å holde motivasjonen oppe og gjøre det beste jeg kan

● Trene mer

Skal trene minst 2-3 ganger i uken

● Være sunnere

Bare spise godteri og drikke brus i helgene!

 

● Prioritere ting bedre 

Jeg skal kunne prioritere både skole, ridning, blogg, trening, venner og familie

● Føle meg trygg når jeg rir Tornado.

Jeg er litt redd noen ganger, fordi hun stikker veldig lett på tur og blir fort stresset

 ●Blogge bedre 

Blogge minst 1-2 innlegg om dagen

●Spørre om hjelp når jeg trenger det

Jeg er en ganske sjenert person, men når man blir kjent med meg så er det lett å snakke med meg,

Er spesielt sjenert når jeg sitter i klasserommet og lurer på noe, og jeg tør som oftest å ikke rekke opp hånden.

 

 

 

hits