hits

in love with my new dress

 • 03.10.2017 - 19:21

Den perfekte strandkjolen for min del!
Elsk, elsk, elsk.

🌴

seeing trough those yellow shadezzz

 • 25.05.2017 - 00:54


Åå har fått skikkelig dilla på disse solbrillene! De er så kule & så freshe. De kan gjøre så uffatelig mye med et antrekk. Det blir noe helt annet med de! Er helt in love ♥ Disse kommer til å bli brukt mye i sommer!

- Hva synes du? 

Green marble wall

 • 22.05.2017 - 07:23


 

Altså hvor stilig er ikke denne veggen! Tilfredstillelse for øynene for å si det sånn. 

- Hva synes du om antrekket?
 

skulle ønske..

 • 07.05.2017 - 21:29

- at jeg lærte å lytte på kroppen 

Så da sitter jeg her igjen. Så syk som det går ann å bli. Det er virkelig helt forferdelig denne gangen, det svir og gjør vondt i både nese, hals og øyne. Hosten tar knekken på meg, og alt renner konstant. - Og oppå det hele har jeg fått feber, som kommer av og på.  Tror jeg aldri har følt meg så dårlig. 

Jeg må virkelig lære meg å høre på kroppen. Denne uken har jeg konstant funnet på noe hver eneste dag, i tillegg masse masse skole. Tror faktisk ikke jeg har hatt en eneste rolig dag. Jeg må skjerpe meg! Formen min gikk dessverre utover bloggen, men jeg lover å komme sterkere tilbake! Når mattetentamen er unnagjort denne uken, så er det fullt fokus på bloggen igjen. 

Til tross for dårlig form, så fikk jeg nyte det fantastiske været som har vært de siste dagene! Det har vært skikkelig, skikkelig deilig! Blir sååå glad! Til tross for at det ikke er lenge siden jeg kom hjem fra varmere strøk, så var det absolutt deilig å kjenne på varmen igjen. 

Måtte dere ha en fantastisk fin uke & håper helgen har vært super med masse sol!

 ...

Antrekk fra en av de flotte solskinnsdagene denne uken!

 

sneakpeak of one of the outfits - lookbook 2017

 • 19.04.2017 - 19:58
Jeg holder på med en lookbook for dere - er kjempe gira for å vise den til dere!

an outfit from the heat

 • 13.04.2017 - 16:45

I dag er det utrolig varmt! Gradestokken blikker over 28 grader. 
 

- Hva synes du?

Details - on wednesday we wear pink

 • 22.03.2017 - 20:14


Nydelig faux fur lånt av en venninne.

Hva synes du?
 

OOTD: HAPPY FRIDAYYY

 • 10.03.2017 - 16:19- Hva synes du?

sick, but trying

 • 23.02.2017 - 22:38Liker dere hvordan bildene ble? Åh det gjør i hvertfall jeg! Er så fornøyd med det nye kamera. 

Lover å ha på meg noe litt freshere neste gang, men har dessverre vært veldig dårlig de siste 3 dagene. Så har ikke vært utfor en dør før i dag. Det var derfor jeg valgte å kjøre antrekket skikkelig casual.

Føles virkelig ut som jeg har vært dårlig en evighet, men sånn går det når man ikke lytter på kroppen og kjører seg selv helt ut.

Kjipt å bli syk nå som det er vinterferie og jeg er med å hjelper til med revy og skal liksom være der 100%.  Men det er litt vanskelig når man ikke er i form dessverre.

Hodet sier ja - kroppen sier nei.

Skulle egentlig også reise til Bergen til tante og onkel å være der i helgen, men det måtte avlyses pga. meg. Ble også invitert til Danmark en liten tur, men måtte takke nei til det også. Er så vandt til å ha planer hver eneste ferie, så er veldig rart å sitte her hjemme å være syk og ikke ha muligheten til å gjøre noe gøy.
Skikkelig kjipt! Uff av meg altså haha. 

Men jeg får bare fokusere på å bli frisk til skolen begynner igjen, og bare ta det med et smil og tenke at det er en mulighet til å lade batteriene for fullt igjen. 

Heldigvis så får jeg lov til å være med på de siste dagene av revy, så jeg gleder meg til å komme meg litt ut av huset igjen.

Beklager for et litt klagete innlegg fra min side,

men jeg håper dere nyyyyter vinterferien & har en super uke!

 

todays look

 • 02.02.2017 - 21:08

T-skjorte - Zara

- WHICH MOOD? -

Ååå for en utroooolig koselig dag jeg har hatt i dag! Dagen startet med et stort smil med tanke på at jeg har hatt fri i dag. Vi holder på med et prosjekt på skolen, så i dag kunne vi velge å være på location å filme eller på jobbe med grafisk. Venninnen min og jeg hadde lyst til å sette oss på en koselig cafè å fikse logo, så da ble det grafisk på oss. Vi hadde det veldig hyggelig sammen - trives alltid i Embla sitt selskap! 

Så det ble en lat morgen på meg med god frokost, før jeg vendte nesen mot byen med Embla. Før vi begynte å jobbe ble det litt titting i butikker først, så vi stakk innom Zara en tur å sjekket ut salget der. GUD, så mye fint de har der nå! De imponerer stadig altså - Zara har alltid vært en av mine favorittsteder å shoppe! Og det tror jeg det kommer til å fortsette en ganske så lang stund. Virkelig verdt å stikke en tur innom!

Resten av kvelden, så skal jeg bare slappe av med favoritt serien min for øyeblikket rullende på skjermen. Før jeg gjør meg klar til sengs. I morgen er det endelig fredag! 

Håper dere hatt en finfin dag! 

leather weather feat. Emilia

 • 20.01.2017 - 19:37


Denne gangen her valgte jeg å lage en liten vri på dagens antrekk. Jeg har valgt å fremme en av mine bestevenner, ikke meg. Hun ser jo smashing ut! Så dette måtte jo selvfølgelig dokumenteres.

 

-Hva synes du om antrekket? 

 

my favorite atm

 • 26.11.2016 - 18:13

Elsker, elsker denne kåpen! Og ikke minst antrekket. Denne kåpen kommer til å bli brukt veldig mye framover, spesielt nå som det begynner å bli kaldere igjen. 


-Hva synes du om kåpen?


 

They scream autumn to me

 • 04.11.2016 - 06:031, 2 ELLER 3

HVILKEN ER DIN FAVORITT?

 

-Hva synes du om antrekkene?

Høst i luften.

 • 02.11.2016 - 07:00

Processed with VSCO with g3 preset


Processed with VSCO with g3 preset

Ahh! Høst. Hva skal jeg si?

Jeg bestemte meg for å slenge med et lite dikt jeg skrev i går kveld. Klokken viket mot midnatt når jeg skrev dette. Det er som  oftest da de kreative ideene kommer til meg, kan ikke si det er ofte den tanken å skrive dikt slår meg. Men det er noe så flott med høsten som ikke kan beskrives. Så inspirerende, spesiell og unik.

-Hva er det dine tanker rundt høst?

Dagens outfit - det er ikke alltid like lett

 • 25.10.2016 - 17:54

Hei mine herligste lesere!
Som dere ser så ble ikke bildene så veldig velykket, haha. Beklager så mye for det. Det er ikke alltid like lett å ta bilder til bloggen, når flere mennesker går forbi. Jeg blir veldig fort flau, så vil helst bli så fort som mulig ferdig med det. Men søsteren min, som tar alle bildene av meg her på bloggen. Hun er verdens største perfeksjonist, så det tar ikke akkurat 2 sekunder. Det er jo veldig positivt at man bruker litt tid, for da blir jo bildene bra. Men det er ikke alltid jeg er like samarbeidsvillig og tålmodig. I dag er et godt eksempel. Kan ikke tror at hun holder ut haha. Elsker at hun er så støttende og positiv på at jeg blogger. Du er best sissy ❤︎

Dagen i dag har faktisk vært veldig fin! Til tross for at det er tirsdag, og det vil si laaaang dag på skolen. Men jeg overlevde. I tillegg så går det mye bedre med meg i dag enn det det gjorde i går. Så det har virkelig påvirket dagen i dag på en positiv måte.

TUSEN, TUSEN TAKK FOR ALL STØTTEN OG KJÆRLIGHETEN DERE HAR GITT MEG PÅ GÅRSDAGENS INNLEGG! ❤︎ DERE ER BEST!

Det var veldig godt å få dele det med dere. Jeg vil så gjerne vise dere at livet mitt også ikke alltid er en dans på roser til enhver tid, gjennom å ha slike innlegg som gårsdagens. 

-Hva har du gjort i dag?/Hva synes du om antrekket?

black vest & knee high boots

 • 11.10.2016 - 19:55


-Hva synes du?

FALL IS HERE

 • 10.10.2016 - 18:26


-Hva synes du?

Sprader rundt i nydelige Bergen!

 • 03.10.2016 - 16:23


Hei dere!

Hvordan har dere det? Jeg har det veldig bra i hvertfall! Har jo høstferie nå, så det er veldig deilig! Befinner meg i en av mine absolutt favoritt byer, så jeg koser meg skikkelig. Det å besøke tante og onkel er noe av det hyggeligste som finnes. Er alltid godt å være i deres selskap. 

I dag har vi vandret litt i byen. Vi har shoppet litt og vært på cafè! Det har blitt en veldig fin tradisjon det. Nå skal vi bare slappe av hele dagen. Vi har flere program vi gleder oss til å se i dag, så det blir bra. I går var vi på kino å så på "Bridget Jones Baby". Det er den morsomste filmen jeg har sett! Den var SÅ bra! Hele kinosalen braste ut i latter flere ganger. Ahhh for en stemning!

Håper dere har en superfin dag!

-Hva har du gjort i dag?

OOTD - AUTUMN IN THE AIR

 • 23.09.2016 - 16:01

- Hva synes du?

This combination - a true statement

 • 14.09.2016 - 07:00
LOVE LOVE LOVE

Elsker disse tre antrekkene!