Videoen er her!

 • 28.08.2017 - 21:07


- Hva synes du?

Vivir mi vida

 • 08.08.2017 - 19:41

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Nyter paradis.

 • 06.08.2017 - 13:26

Vi ankom Spania midt på dagen i går, så det er allerede dag 2 for oss. Vi nyter virkelig varmen! I går spiste vi middag på en utrolig god restaurant. Maten var sååå god! Helt fantastisk!

Nå soler vi oss, senere skal vi rusle rundt i Marbella. Vi snakkes senere!

Glemt bloggen i nesten en måned?

 • 02.08.2017 - 17:51


Hei dere!

Uff! Jeg må starte med å beklage så mye for fraværet. Endte opp med å ta en litt lang ferie fra bloggen, uten noen intensjoner med å gjøre det. Hodet har vært i feriemodus, og resten av kroppen også. Men jeg må si bloggen har vært i bakhodet hver dag. Har tenkt på bloggen hver gang jeg både har filmet og tatt bilder, så jeg glemte dere ikke helt. Blog is still my passion! 

Har satt sammen en liten video over litt av hva jeg har gjort disse 5 ukene, og det kommer flere! Jeg har virkelig fått nyte norsk sommer til det fulleste, noe som jeg ikke har gjort på evigheter. Men sommeren er ikke over riktig enda! Jeg skal nemlig snart vende nesen mot neste destinasjon denne sommeren. Jeg skal nemlig til Marbella med bestevenninnen min & familien hennes. Gleder meg såååå utrolig masse!! Drar natt til lørdag, og skal være der en god stund! Skal faktisk allerede tilbake dit igjen i høstferien, bare at det blir med familien min. Skal både ta bilder og filme mye i løpet av begge turene, som jeg alltid gjør;) Skal faktisk også prøve meg på vlogging, fordi jeg har lyst å begynne å fokusere litt mer på youtube også. Har alltid syntes det ser så gøy ut, men aldri satt meg skikkelig i det. Har bare laget reisevideoer her og der, når jeg vil. Men denne gangen skal jeg gi det et skikkelig forsøk!

Håper dere har det bra ♥ Så snakkes vi mest sannsynlig før jeg drar til Marbella! 

Sørlandsidyll

 • 04.07.2017 - 21:26

BERGEN WEEKEND

 • 05.06.2017 - 23:07

Hei!

Hvordan går det? Denne langhelgen har jeg tilbragt i favorittbyen min! Mamma og stefaren min derimot, vendte nesen mot slektstreff i Norheimsund.  

Jeg har kost meg masse med tanten min og søsteren min. Vi hadde det såååå koselig sammen! Virkelig en koselig helg! Og heldige med været var vi også! Solen skinte hele dagen. Søsteren min og jeg kom fram til tante fredags kveld og var der til søndag morgen. Så fredagen var det bare full avslappning.

Men lørdagen derimot, så var det tidlig opp og klart for en full booket dag! Vi dro inn til byen for å shoppe i et par timer, deretter spiste vi på Egon og avsluttet dagen med et lite besøk hos onkel på sykehjemmet. Utrolig koselig å se han igjen! Tante og onkel er bare de beste jeg vet om ♥

Jeg skal nok få vist hva jeg har kjøpt i løpet av denne uken! Er stooor fornøyd med innkjøpene! Så jeg gleder meg til å vise dere det.
 

- Hva har du gjort denne helgen?

Video: Påskeferien 2017

 • 02.05.2017 - 07:38
 

 

- Hva synes du?
 


 

a walk in paradise

 • 16.04.2017 - 23:28

...

Wow, for en flott kveld vi har hatt! En av de absolutt beste på denne turen. ​

out and about

 • 15.04.2017 - 10:36


Dette var da det jeg hadde på meg til lunsj i går. Enkelt antrekk i varmen!

- Hva synes du?

Lunch o`clock

 • 14.04.2017 - 15:37


Hei dere!

Hvordan har dere det? Jeg har nettopp spist lunsj med familien, og det var meget godt. Til tross for vårt ikke så vellykkede forsøk på å spise lunsj ute ved havet. Det endte opp med for mye vind, i tillegg til null mat å få siden de hadde gått tom for det vi ville ha. Så det var en liten nedtur, men vi reddet situasjonen bra ved å spise hjemme i leiligheten. Det er like koselig! Nå skal jeg fortsette med å jobbe med brunfargen, så dere får fortsatt ha en strålende dag videre! 

Outfit kommer foressten senere!

soooo happy

 • 12.04.2017 - 20:20

HEISANN!

Åh jeg koser meg skikkelig her nede! Det er så varmt og deilig. Rett og slett fantastisk! Kunne ikke bedt om noe bedre. I tillegg så bor vi en nyyyydelig leilighet, med basseng på taket med en helt uimotståelig utsikt over havet. Hvor mye bedre kan det bli?

Jeg håper virkelig dere også har en herlig påskeferie med mye tid med familie & venner!


 

beautiful sunset

 • 11.04.2017 - 22:22
ENJOY THOOSE MOMENTS. THEY ARE PRECIOUS. 

...
 

I LOVE VACAY!

 • 11.04.2017 - 13:22

Ååå som vi koser oss her! Dette skal nytes til det fulleste. For det er akkurat det vi trenger akkurat nå. Lade opp batteriene, og bare ta inn all sol vi får og jobbe med brunfargen. Det er alltid fint å få farge på kroppen. Gjør så mye med både humør og selvtillit.

 Det er skikkelig fint og deilig vær her nede, så mye sol får vi helt klart. Har allerede tatt masse bilder, og til og med filmet mye. Så det kommer masse masse innlegg, i tillegg en video jeg skal redigere. Så det er bare å glede seg, det gjør hvertfall jeg! 

Vi var framme på søndag, så nå skal vi nyte dag 2! Gårsdagen var helt fantastisk, så jeg håper de neste 12 dagene blir like bra. Det tror jeg virkelig! 

Nyt påsken dere ♡
 

Spain, here we come!!!

 • 07.04.2017 - 05:59Ææææ jeg kjenner sommerfuglene i magen! Det er en svært god følelse. Endelig er dagen her. Det er tid for avreise til Spania. Hele familien er i 100 atm, og det er så gøy å se at alle gleder seg! Det skal bli sååå fantastisk deilig! Virkelig velfortjent for hele familien. Dette trenger vi <3 

Før vi reiser så skal først og fremst søsteren min og jeg på skolen. Deretter blir vi hentet av mamma og vår kjære stefar. Vi reiser tidlig midt på dagen, og starter reiseruten med cruise til Tyskland der vi overnatter. Deretter reiser vi videre til Frankrike med bil, og overnatter en natt der. Også er det bare å sette kursen mot Spania!!! 

ÅÅÅÅ dette blir bra! Skal få oppdatert dere så snart jeg får nett. 

Håper dere får en helt fantastisk påskeferie, kjære dere! 
 

suede jacket & hint of leopard

 • 05.04.2017 - 21:48


Her har dere gårsdagens antrekk! Åh som jeg har blitt forelsket i denne jakken, ikke minst fargen. Den er så stilig. Spesielt med matchende skjerf i samme fargetoner. Likte den kombinasjonen veldig godt sammen. 

Beklager så mye for taushet fra min side. Har føltes som denne uken har vart i en eeeevighet. Gleder meg bare så mye til å dra på tur! Alt jeg tenker på i disse dager. OG jeg trenger virkelig denne ferien for å si det sånn.  Jeg trenger sol, varme og å lade batterier. Oppleve noe nytt. Tilbringe tid med familien. Man blir litt lei av hverdagen i blant dessverre. Da er det deilig å komme litt bort. De siste dagene har det vært skole etter skole og enda mer skole. Så det blir godt å ta en velfortjent nesten 3 ukers ferie! Gleder meg masse masse! Kommer mer info om turen i morgen. 

Håper dere har det fint! Ser det er folk som titter innom fortsatt, og det gjør meg SÅ glad! Dere aner ikke <3

vacay mood = loading...

 • 03.04.2017 - 16:19 

▶️⏸

HIT THAT PLAY BUTTON, 

I AM SOON HEADING FOR NEW ADVENTURES!

Nå er det så vidt 4 dager igjen til jeg er på reisefot. 

Ahhh det skal bli deilig! Mer om reisen kommer senere denne uken.

 

nyter finværet.

 • 29.03.2017 - 23:11

Ahhh for et fantastisk vær det har vært disse 3 dagene! Skikkelig deilig å kjenne at solen faktisk varmer.

Ingenting slår sol og blå himmel.

Da koser jeg meg virkelig!

Nå er det jo meldt litt dårlig igjen, kjente det var litt kjølig i dag. Men god været kommer fort tilbake igjen forhåpentligvis!
 

I NEED IT!

Men det er det heldigvis ikke lenge til jeg vender nesen mot varmere strøk! Kun litt over en uke igjen.

Ææææ jeg er gira! Er så godt å kjenne sommerfuglene i magen. 

Throwback tuesday

 • 14.03.2017 - 07:30

 

MONACO 2014

Drømmer meg bort.

Det eneste jeg tenker på for øyeblikket.

 • 04.03.2017 - 15:12

Trykk på bilde for å komme til rabble.noTO TRAVEL IS TO LIVE

🚙 ✈️🌎Tanken på at det snart nærmer seg vår​, gjør meg lykkelig. Skikkelig lykkelig. Det betyr at det snart er påske og tid for påskeferie. Det er en liten stund til, men tiden går så ufattelig fort. Plutselig sitter jeg her å forteller om at det er kun noen timer til avreise. Åh tenk det! 

Familien og jeg skal nemlig bort i påskeferien, og åh som jeg gleder meg! Jeg elsker å reise mer enn noe annet. Det gleder sjelen min.

 Vi skal til Spania å være der i 2 uker.  Men vi diskuterer også å ta oss en tur innom Frankrike også, siden vi har muligheten til det og vi pleier å være der i påsken til vanlig. I tillegg til at vi skal ha roadtrip og da er det fint å ha et sted å hvile noen dager før vi reiser videre til Spania. Har hatt en del roadtrips med fammen, og jeg gleder meg like mye hver gang til å sette meg i bilen å titte ut av vinduet med musikk på ørene. Ah da er jeg i mitt rette S. 

Jeg har faktisk allerede begynt å tenke på hva jeg har lyst å kjøpe til turen. Har lyst til å investere i en ny bikini hvertfall. Det er first priority. Zalando har superfine bikinier, så tror jeg nok jeg kommer til å kjøpe en derfra med rabattkoden til Rabble. Sikler etter en Calvin Klein bikini og en fra TWINTIP. Har faktisk blitt helt hekta på Zalando! De har så utrolig mye å velge mellom, og Rabble har bare de beste rabattkodene slik at man gjøre noen skikkelige kupp. Har nylig bestilt noen sko derfra. Så gleder meg masse til de kommer! De er så kule! 
 

- Har du noen planer for påskeferien?

hits