hits

GEILO WEEKND

 • 17.12.2017 - 13:45

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

God 3.søndag i advent! 

Åh som jeg har kost meg denne helgen! Man får det ikke mer koselig enn å tilbringe helgen på fjellet. Så deilig å kjenne den friske luften, og komme inn igjen etter noen morsomme timer på ski å kjenne varmen av peisen. Gir meg skikkelig ro i sjelen. Det trengs, før siste skoleuken før juleferien. Vi har kost oss så masse! Julestemningen har kommet for fullt! Snart vender vi nesen hjemover, vi skal bare få med oss håndballkampen også er det hjemover. Kunne gjerne vært her lenger <3 

- Hvordan har din helg vært?

HØSTFERIEN 2017 - VIDEO

 • 05.11.2017 - 18:32

Link til kanalen min -HER-
- Liker dere slike videoer?

Drømmer tilbake.

 • 30.10.2017 - 19:52

 

Reiselysten er alltid der. Trangen på å oppleve tar aldri slutt. 

Det er en god følelse det. Jeg liker det. 

Jeg er nysjerrig på verden, nysjerrig på alt som finnes der ute.

✈️🚙🛳🚢🏝

sneakpeak på turen

 • 11.10.2017 - 22:37

...hva har jeg opplevd den siste uken?

ESTEPONA, SPANIA

BURGOS, SPANIA

TYSKLAND

Det kommer et helt innlegg om roadtripen en gang i løpet av helgen! Gleder meg til dere får høre.

those morning walks

 • 06.10.2017 - 21:22

Åh jeg elsker morgenene her i Spania.

Det er så deilig å gå langs stranden.

Lukte havet.

Kjenne solen steke i ryggen.

Kjenne sanden mellom tærne.

Og ikke minst hilse på alle som går forbi. De er sååå hyggelige her! Helt utrolig. 

Nå har vi hele dagen i morgen igjen, før vi vender nesen hjemover igjen. Utrolig trist, men det er ikke lenge til vi er tilbake! I tillegg, så kjører vi jo. Og da har vi litt av et spennende program på agendaen! Vi skal nemlig overnatte i Burgos igjen fra søndag til mandag, så da har vi planlagt å utforske byen litt mer enn vi gjorde sist, og spise en fin middag. Det ser jeg virkelig fram til! Vi kommer også til å overnatte på samme hotell i Tyskland på veien, så jeg gleder meg veldig! Det blir samme rute som sist, men med bare litt bedre tid til å oppleve stedene. 

Håper dere har det fint!

finally back in paradise.

 • 02.10.2017 - 19:29

Vi er endelig her! Åh så fantastisk herlig. 

Klokken var rundt tre da vi var framme, og det første som sto på planen, var å dra rett til butikken for å handle mat. Etter det dro vi til leiligheten, pakket ut og la oss slakt ned på solsengene. For en deilig følelse! Kan ikke beskrives. 

Nå skal vi spise middag. Biff står på menyen, så dette gleder jeg meg til! 

Håper du har en super mandag!

2 steder, 2 hoteller

 • 02.10.2017 - 00:12

Hei dere!

Akkurat nå befinner vi oss i Burgos, i Nord-Spania! Det er faktisk Spanias gamle hovedstad, så vet dere det;) Vi kom rundt 21.00 tiden, og har fått utforsket byen litt og spist middag. Mmm det var godt!

Vi har da kjørt i hele dag fra Tyskland, og gjennom Frankrike. Vi overnattet i Tyskland i går, og i dag overnatter vi her. Nå gjenstår det kun noen timer i morgen, så er vi i Estepona!!!!

Wihooooo

soon take off!!!

 • 29.09.2017 - 23:12

DET ER HØSTFERIE

....OG

Vi vender nesen mot Spania i morgen tidlig!!!

Men først skal vi overnatte i Tyskland og Frankrike, gleder meg sinnsykt til å la dere følge oss på reisen. Endelig er det høstferie!

 

Ha en fantastisk høstferie alle sammen!

prepping for vacayy

 • 26.09.2017 - 20:51

Åhhh, nå kjenner jeg sommerfuglene kribler skikkelig!

Nå er det bare 4 dager til vi vender nesen mot varmere strøk, og ferie! Det blir såååå deilig! 

Holder på med å finne ut hvilke type badedrakt jeg skal kjøpe, så vi får se hva det blir. Klarer virkelig ikke å bestemme meg, har flere favoritter. Men æææ jeg er gira!

Håper dere har en superfin dag!

- Har du planer for høstferien?

Videoen er her!

 • 28.08.2017 - 21:07


- Hva synes du?

Vivir mi vida

 • 08.08.2017 - 19:41

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Nyter paradis.

 • 06.08.2017 - 13:26

Vi ankom Spania midt på dagen i går, så det er allerede dag 2 for oss. Vi nyter virkelig varmen! I går spiste vi middag på en utrolig god restaurant. Maten var sååå god! Helt fantastisk!

Nå soler vi oss, senere skal vi rusle rundt i Marbella. Vi snakkes senere!

Glemt bloggen i nesten en måned?

 • 02.08.2017 - 17:51


Hei dere!

Uff! Jeg må starte med å beklage så mye for fraværet. Endte opp med å ta en litt lang ferie fra bloggen, uten noen intensjoner med å gjøre det. Hodet har vært i feriemodus, og resten av kroppen også. Men jeg må si bloggen har vært i bakhodet hver dag. Har tenkt på bloggen hver gang jeg både har filmet og tatt bilder, så jeg glemte dere ikke helt. Blog is still my passion! 

Har satt sammen en liten video over litt av hva jeg har gjort disse 5 ukene, og det kommer flere! Jeg har virkelig fått nyte norsk sommer til det fulleste, noe som jeg ikke har gjort på evigheter. Men sommeren er ikke over riktig enda! Jeg skal nemlig snart vende nesen mot neste destinasjon denne sommeren. Jeg skal nemlig til Marbella med bestevenninnen min & familien hennes. Gleder meg såååå utrolig masse!! Drar natt til lørdag, og skal være der en god stund! Skal faktisk allerede tilbake dit igjen i høstferien, bare at det blir med familien min. Skal både ta bilder og filme mye i løpet av begge turene, som jeg alltid gjør;) Skal faktisk også prøve meg på vlogging, fordi jeg har lyst å begynne å fokusere litt mer på youtube også. Har alltid syntes det ser så gøy ut, men aldri satt meg skikkelig i det. Har bare laget reisevideoer her og der, når jeg vil. Men denne gangen skal jeg gi det et skikkelig forsøk!

Håper dere har det bra ♥ Så snakkes vi mest sannsynlig før jeg drar til Marbella! 

Sørlandsidyll

 • 04.07.2017 - 21:26

BERGEN WEEKEND

 • 05.06.2017 - 23:07

Hei!

Hvordan går det? Denne langhelgen har jeg tilbragt i favorittbyen min! Mamma og stefaren min derimot, vendte nesen mot slektstreff i Norheimsund.  

Jeg har kost meg masse med tanten min og søsteren min. Vi hadde det såååå koselig sammen! Virkelig en koselig helg! Og heldige med været var vi også! Solen skinte hele dagen. Søsteren min og jeg kom fram til tante fredags kveld og var der til søndag morgen. Så fredagen var det bare full avslappning.

Men lørdagen derimot, så var det tidlig opp og klart for en full booket dag! Vi dro inn til byen for å shoppe i et par timer, deretter spiste vi på Egon og avsluttet dagen med et lite besøk hos onkel på sykehjemmet. Utrolig koselig å se han igjen! Tante og onkel er bare de beste jeg vet om ♥

Jeg skal nok få vist hva jeg har kjøpt i løpet av denne uken! Er stooor fornøyd med innkjøpene! Så jeg gleder meg til å vise dere det.
 

- Hva har du gjort denne helgen?

Video: Påskeferien 2017

 • 02.05.2017 - 07:38
 

 

- Hva synes du?
 


 

a walk in paradise

 • 16.04.2017 - 23:28

...

Wow, for en flott kveld vi har hatt! En av de absolutt beste på denne turen. ​

out and about

 • 15.04.2017 - 10:36


Dette var da det jeg hadde på meg til lunsj i går. Enkelt antrekk i varmen!

- Hva synes du?

Lunch o`clock

 • 14.04.2017 - 15:37


Hei dere!

Hvordan har dere det? Jeg har nettopp spist lunsj med familien, og det var meget godt. Til tross for vårt ikke så vellykkede forsøk på å spise lunsj ute ved havet. Det endte opp med for mye vind, i tillegg til null mat å få siden de hadde gått tom for det vi ville ha. Så det var en liten nedtur, men vi reddet situasjonen bra ved å spise hjemme i leiligheten. Det er like koselig! Nå skal jeg fortsette med å jobbe med brunfargen, så dere får fortsatt ha en strålende dag videre! 

Outfit kommer foressten senere!

soooo happy

 • 12.04.2017 - 20:20

HEISANN!

Åh jeg koser meg skikkelig her nede! Det er så varmt og deilig. Rett og slett fantastisk! Kunne ikke bedt om noe bedre. I tillegg så bor vi en nyyyydelig leilighet, med basseng på taket med en helt uimotståelig utsikt over havet. Hvor mye bedre kan det bli?

Jeg håper virkelig dere også har en herlig påskeferie med mye tid med familie & venner!