fantastisk helg i Gøteborg!

 • 29.11.2015 - 19:09

Hei dere! 

Ååå jeg har hatt det sååå bra denne helgen!! Julestemingen har virkelig slått inn for fullt nå. Som sagt så ble jeg invitert til Gøteborg av Marthe og familien hennes. Vi var der fra fredag til søndag, og vi fant på så mye gøy! Vi bodde på et nydelig hotell, og både jeg og Marthe ble superfornøyd med rommet vårt. Vi spiste nydelig mat, shoppet mye fint og var på Liseberg. Ååå det var så koselig på Liseberg! Fikk virkelig julestemning. Vi så på isdans der de dramatiserte Hans & Grete, tok Pariserhjul(drit skummelt for meg og Marthe, høydeskrekk til 1000) og tok den skumleste berg og dalbanen, fyy som jeg ble redd! Haha, men det var gøy! Utrolig trist at det er over, hadde det så koselig<33 Nå må jeg øve til KRLE høringen jeg har i morgen, håper dere hatt en superfin helg mine skjønneste lesere!

 

-Hva har du gjort denne helgen?

Gøteborg med beste!

 • 26.11.2015 - 23:20

SNART GØTEBORG MED MARTHE

Hei dere! 

I morgen har endelig dagen kommet, som jeg har sett fram til kjempe lenge! Jeg skal til Gøteborg med kjære Marthe og foreldrene hennes. Ååå det blir så koselig. Gleder meg så masse! Vil bare at skoledagen i morgen skal suse forbi. Vi skal være der fra i morgen til søndag og vi skal på bo på et hotell. Vi skal finne på masse morsomt. Det er sikkert og visst. Marthe og jeg har det alltid morsomt sammen. Så dette ser jeg fram til. 

Nå må jeg egentlig begynne å pakke, også må jeg legge meg. Vet det er sykt sent nå, men jeg har både vært i stallen og på Elixia. Så sånn blir det noen ganger. Håper dere har hatt en super torsdag, mine flotteste lesere:) 

 

-Skal du noe gøy i helgen?

Polen/Tyskland 2015

 • 04.10.2015 - 16:06
Hei dere!

I går kom jeg hjem fra en helt fantastisk og ikke minst minnerik tur med klassen. Wow, så mye jeg opplevde på bare 5 dager(!!) Vi hadde et stramt og innholdsrik program. Det var opp 06.00 om morningen og undervirsning til langt utover ettermiddagen. Var jo både i Polen og Tyskland, så fikk se ganske mye. Vi dro på denne turen med aktive fredsreiser for å lære mer om kontrasjonsleirene og hva som skjedde der. Det fikk vi lære masse om. Vi var å besøkte den kjente konsentrasjonsleiren i Auchwitch(Polen),  deretter Sachsenhousen(Tyskland), Saltgruvene(Polen) og Stasi fengslet(Tyskland). Det var utrolig spennende å lære om det, men det var jo helt forferdelig å faktisk høre hvor mye grusomt de har måttet gå gjennom. Spesielt på konsentrasjonleiren i Auchwitch fikk vi høre mye forferdelig. Alt fra torturering, til lureri og grusomme eksprimenter. Synes det er så ufattelig urettferdig og forferdelig at noe sånt faktisk har skjedd. Ellers så fikk vi oppleve noen som kalles folkelore, det vil si polsk dans og kultur. Vi gikk også i gamlebyen i Krakow og fikk lov til å vandre/shoppe i Berlin. Fikk jo litt fritid noen av de dagene. Vi var i Krakow, Polen i 2 dager og Berlin, Tyskland i 3 dager. Vi tok fly fra Oslo til Krakow, men tredje dagen tok vi buss fra Krakow til Berlin(8 timer) og deretter siste dagen tok vi fly fra Berlin og hjem igjen. Var faktisk utrolig koselig å ta buss så lenge, hadde det veldig gøy med topp stemning og MASSE godteri. Vi bodde på superfine hoteller både i Krakow og Berlin, så det var stas! Virkelig en av de beste turene jeg har vært med på. Det var så herlig å oppleve det med både mine nærmeste venner og klassen min. Det var så utrolig gøy! Jeg skal foressten legge ut flere bilder fra både Krakow og Berlin + innkjøp fra Berlin + video fra turen. Så dere har mye å se fram til:)) Hvis dere skal på slik tur i 10.klasse, da burde dere virkelig glede dere!!

 

- Har du vært på tur med klassen før?

snart avreise

 • 28.09.2015 - 09:55


Hei dere!

Jeg har jo da høstferie denne uken og jeg skal da på polentur med klassen!! Æææ det blir gøy! Dette er noe jeg har sett fram til så lenge, det er jo ett av høydepunktene i tiende. Det blir så koselig. Vi skal være mest i Polen, men vi reiser også til Berlin, Tyskland. Så vi får oppleve to land på en uke. Vi drar da allerede i morgen og jeg har skikkelig sommerfugler i magen. Vi skal være der til lørdag, så vi er på tur i nesten en uke. Vi skal jo da oppleve diverse ting på turen. Vi skal se på konsetrasjonsleirene, besøke saltgruvene, være på omvisning i Auscwitz, sightseeing i Berlin osv. Så vi har et spennende program:)Ser virkelig fram til det.

Jeg skal prøve å forhåndspublisere noen innlegg til dere:) Ellers i dag så skal jeg til frisøren, så i stallen og deretter pakke resten av det jeg har igjen. Håper dere som har ferie, har en superfin ferie! Og dere som ikke har ferie helt enda, har en superfin uke! 

 

-Hva skal du denne ferien/uken?

Bildedryss fra Paris del 1

 • 23.04.2015 - 21:40

 
 

 
 

 

 

Paris 2015

 • 22.04.2015 - 18:43

Hei dere! 

Jeg kom hjem igjen fra Paris på søndag og jeg hadde det helt fantastisk! Det var en herlig opplevelse. Hadde egentlig tenkt å blogge på mandag, men jeg hadde ikke så mye tid. Men jeg blogger nå da ahahah:) Når vi var der så besøkte vi Eiffeltårnet, Notre Damn, Louvre og triumfbuen. Også dro vi på båttur langs la seiene og shoppet på Champs Èlysées. Som sagt så kjørte vi med bil dit og det var en opplevelse i seg selv.  Vi stoppet å spiste lunsj i Nederland med en venn av stefaren min, det var kjempe koselig. Var skikkelig heldig med været også! Det var vi i Paris også. Har tenkt til å lage en video av turen, fordi jeg har filmet masse. Da mener jeg virkelig masse. Har også tatt en haugevis av bilder. Men ja, videoen kommer i løpet av helgen håper jeg. 

 

 

-Har du vært i Paris?

Under et døgn til jeg drar!

 • 14.04.2015 - 20:07Hei verdens beste lesere!

Nå er det under et døgn til jeg drar til Paris!! Ææææ, gleder meg så utrolig mye! Det kommer til å bli så gøy. Vi drar i morgen rett etter skolen. Jeg kommer til å filme hele turen, så kommer til å lage en video. Og hvis det er nett i leiligheten, så skal jeg få blogget så mye som mulig. Kommer også kanskje til å lage en lookbook eller innkjøpsvideo, er ikke helt sikker. Nå skal jeg bare bruke resten av dagen på å pakke. Håper dere har en strålende tirsdag:)

 

-Har du vært i Paris før?

Hafjell through snapchat

 • 12.04.2015 - 16:38

Hei dere!

Beklager for fraværet de siste dagene. Jeg har nemlig vært på hyttetur med Marthe og familien hennes. Det var utrolig koselig! Vi hadde det såå gøy! Det vi gjorde mens vi var der var å ake, være i jacuzzien, se på film, shoppe litt og bare ha det gøy. Synes slike hytteturer er så koselige. Kommer nok til å bare si "koselig" gjennom hele dette innlegget ahahha:) Ellers så kom jeg hjem for litt siden og tenker egentlig at jeg må pakke ut. Tanken på at jeg må pakke ut er et ork. Nå må jeg bare få gjort meg klar til en ny skoledag i morgen. Og om bare 3 dager drar jeg til Paris med familien!! Gleder meg noe helt sykt!

 

-Hva har du gjort i helgen? 

Bergen through my phone

 • 05.04.2015 - 18:29

 

Hei dere!

Vi var hjemme igjen i går kveld etter en laaang biltur. Jeg har da samlet noen bilder fra turen til Bergen. Tok både noen bilder når vi var på vei til Bergen og når vi ankom Bergen. Det var utrolig koselig å se tante og onkel igjen! Vi hadde det veldig koselig. Tante hadde laget skikkelig påskestemning i leiligheten dems, det var kjempefint. Tante hadde egentlig planlagt at vi skulle på kino, teaterforestilling osv... Men tante er ikke helt frisk akkurat nå, så da ble de planene avlsyst.  Vi fikk hvertfall dratt en tur til byen, så det var braa. Jeg kjøpte meg to ting. Ble ganske fornøyd, men har delte meninger på buksen jeg kjøpte ahhah. Ellers så koste vi oss masse og spiste mye påskegodt. 

Håper dere nyter de siste dagene med påskeferie!

Snart bergen

 • 29.03.2015 - 17:06

Hei dere!

DET ER PÅSKEFERIE!! Wohooo! Ligger litt lang etter ahahha... 

Jeg beklager virkelig for at jeg ikke har blogget på en uke, har rett og slett ikke hatt noe å blogge om. Men nå som jeg drar til Bergen, så blir det nok noen innlegg. Har planlagt litt, så håper jeg klarer å huske å blogge så mye som mulig. Og hvis dere har noen forslag om hva jeg kan blogge om, så er det bare å rope ut. åå, gleder meg kjempe masse til å komme tilbake til tante og onkel igjen! Det blir så koselig! Vi drar kjempe tidlig om morningen i morgen, så må nok ta kvelden tidlig. Ellers så har jeg bare slappet av i dag og det har vært ganske deilig. Håper dere har en utrolig fin påske:)

 

-Hva er dine planer for påsken?

Paris i april

 • 17.01.2015 - 23:23

 
  Ææææ!! Jeg skal til Paris i april med familien! Gleder meg utrolig mye! 

Jeg har bare vært i Bandol i Frankrike, så gleder meg til å utforske Paris. Paris har alltid vært på listen over drømmereiser og nå kommer det ønske i oppfyllelse. Vi har lenge tenkt på å dra dit, så det var på tide. Jeg fikk vite det for et par dager siden, men jeg har ikke rukket å blogge om det. Så ja. Hvis dere har noen tips på hvilke butikker jeg burde stikke innom, så er det bare å skrive det nede i kommentarfeltet. I dag så har jeg vært på konfkurs hele dagen. Fra halv ti til halv fire. Det var både spennende, morsomt og litt skummelt. Skal ha det samme i morgen, men da blir det kortere dag og det skal bare være en gudstjeneste. 

 

Håper alle har en kjempefin helg så langt!

 

 

 

 

-Har du vært i Paris før?


 

 

hits