Mine reiser i 2016 - del 3

  • 23.01.2017 - 16:35

Processed with VSCOcam with m5 presetÅh gjett om vi hadde det koselig på hytten til Mia! Søsteren min og jeg har vært der tre sommere på rad nå. Og det er like koselig hver gang. Denne gangen var også Andrea med. Skikkelig, skikkelig gøy! Dager fylt med båtturer, mye is spising, uendelig runder med kortspill, masse latter & kos. Er så takknemlig for å bli invitert dit! Og jeg gleder meg like mye hver gang. 

  

Åhhh! Nytt sted, nye opplevelser, ny frisk pust. 

Jeg tror jeg har forelsket meg i Skagen! Det er så vakkert der. Altså det er helt sinnsykt. 

SÅ fargerikt! Må virkelig være Danmark`s perle det der. 

Jeg har ikke ord. 

 

Så jeg kan konkludere med at 2016 var et fantastisk år med mange nye opplevelser & uforglemmelig reiser.

Jeg kunne levd av å reise. 

Spesielt med familien min rundt meg. 


Mine reiser i 2016 - del 2

  • 16.01.2017 - 21:42


Processed with VSCOcam with c1 preset


 

Da var det på tide med del 2 av mine fantastiske reiser i løpet av 2016. Måtte jo nesten save en av de beste til slutt. Marbella i sommer var helt utrolig! Tror ikke vi kunne hatt en bedre start på sommeren. 3 uker paradis sier jeg bare. Jeg er evig takknemlig for denne turen. Jeg fikk tilbragt sommeren i mitt absolutte farvoritt land, både med min nærmeste familie og med mine aller bestevenner. Ååå som vi koste oss altså! Lengter så tilbake. Det er egentlig litt godt det. Men må si det er ganske bittert også.

Processed with VSCOcam with f2 preset


Åå dette husker jeg så godt! Etter et par dager hjemme, så var planen å dra til bestevenninnen min sin hytte i Lillesand. Menså fikk vi tilbud om å sove over en natt eller to i Tvedestrand, slik at det blir kortere å kjøre og at vi fikk oppleve Tvedestrand også. For et koselig sted altså! Ahh. Ekte norsk sommeridyll! Så da ble det en helg i Tvedestrand med familie på stefaren min side, før vi tok turen til Lillesand. 

Jeg fant ut at jeg må lage en del 3 også, så den kommer i løpet av denne uken! 

Håper dere liker disse innleggene!

 

A trip well needed

  • 20.11.2016 - 13:08


Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

...TERAPI FOR BÅDE HODE OG SJEL

Aaaaah hyttelivet dere. Det er noe for seg selv. Så utrolig avslappende og herlig. Jeg trenger dette et par ganger i ny og ne, slik at jeg får slappet av skikkelig. Uttalige skiturer, flott vær, masse snø, rosa skinn, null sminke = null beskymringer. 

Kjenner jeg er klar for den kommende uken nå.

Geilo, you have treated us in the best way.

Akkurat nå sitter vi å slapper av etter en god lunsj og flott skitur. Snart vender vi nesen hjemover igjen!

-Hva har du gjort i helgen?

 

SNAPSHOTS FROM THE CAR RIDE HOME.

  • 07.10.2016 - 23:49
Hei dere!
Da er hjemme igjen. Bergen var utrolig koselig! Koste meg masse hos tante og onkel. Vi var på kino, shoppet og feiret både bryllupsdag til tante og onkel, og bursdagen til tante. Så vi har hatt det skikkelig fint sammen denne uken. Savner dem og flotte Bergen allerede. Vi hadde strålende sol hver eneste dag, det er ikke verst for å være Bergen. 

Bilturen hjem var faktisk utrolig fin! Det var så mye fint å se ut av vinduet! Altså hvor fantastisk fint er landskapet vårt? Må klype meg selv i armen for å fatte at jeg faktisk bor her. Blir tom for ord jeg. Bare wow.

  Høstferien tok brått slutt, og jeg har blitt skikkelig forkjølet. Så må nok holde sengen denne helgen, slik at jeg er klar for skole på mandag. Jeg håper dere har hatt en superfin uke, og får en like flott helg:) 

-Hva har du gjort denne uken?

Feeling the summer vibes

  • 29.05.2016 - 19:16

 

VIDEO: CANNES 2016

  • 31.03.2016 - 18:05


 

-Liker dere slike ferie/reise videoer?
 

BILDEDRYSS DEL 1: CANNES

  • 30.03.2016 - 20:09

 

Har blitt forelsket i dette stedet!

 

HOME SWEET HOME

  • 29.03.2016 - 14:22Hei dere!
Da er vi hjemme etter en helt fantastisk ferie i Cannes! Frankrike leverte virkelig! Fin leilighet, fantastisk utsikt, flott sted og supert vær. Jeg trengte virkelig denne ferien for å lade opp batteriene, og rett og slett oppleve noe nytt. Det hjalp virkelig på! Utrolig nok klarte jeg å bli syk, så har slitt med feber, hoste og tett nese hele ferien. Men solen og varmen gjorde det lettere for meg å bli frisk, så det har ikke vært en stor plage heldigvis. Var like nysjerrig, og ble med å opplevde ting i Cannes. Det var så utrolig fint der! Vi så på båter, gamle kirker, butikker og masse forskjellig. Jeg tror faktisk vi gikk turer hver eneste dag. 

Foressten så har jeg fått tatt masse bilder og videoer, så jeg kommer til å ha bildedryss i 3 deler og jeg holder på med en video til dere. Gleder meg til dere får se det!

 

Håper dere har hatt en helt fantastisk påske!

 

-Hva har du gjort i påskeferien?

 

NÅ DRAR VI!!

  • 19.03.2016 - 04:00
Nå er jeg skikkelig gira! Det kribler i hele meg og jeg kjenner jeg er veldig klar for nye opplevelser. Nå skal jeg bare nyte hele turen til Frankrike, og vi får krysse fingrene for at vi har nett i leiligheten slik at jeg kan dele det med dere. Vi skal som sagt ha roadtrip til Cannes, så kommer til å både filme og ta bilder. Æææ er så spent! Klokken er trossalt 4 om morningen og jeg er i lykkerus, føler meg mer våken enn noen gang.  Vi drar om akkurat en time, så vi er tidlig avgårde. Har jo en lang, fantastisk reise foran oss så vi vil komme oss fort avgårde. Alle er så spente og glade, og det gjør meg så glad. Nyt påsken dere!

GOD PÅSKE!!

HÅPER DERE FÅR EN FANTASTISK PÅSKEFERIE!

 

hits