Båttur i finværet

 • 15.08.2015 - 19:45
Hei dere! 

I går hadde jeg overnattingbesøk av både Kaja og Mia. Det var utrolig koselig! Har ikke sett Kaja på sånn evigheter, så det var virkelig herlig å se henne igjen. Mia og jeg måtte tildig opp, fordi vi skulle på jobb. Jeg jobber jo som ponnileier og nå har Mia også fått tilbud om å jobbe med meg, så det kommer til å super stas. Så vi var der en stund, og rett og slett kokte i varmen. Det var jo så varmt, men det er ikke noe å klage over. Må jo nyte det siste av sommeren! Etter det dro vi til meg for å hente søsteren min, fordi vi skulle på båttur med Mia og faren hennes. Det var super gøy, samtidig som det var skikkelig skummelt. Det gikk så fort at vi hoppet opp i luften, ahahha for en reddhare jeg var! Dette har virkelig vært en strålende dag, været gjør alt så mye bedre:) Akkurat nå slapper jeg bare av og lader kreftene til når vi skal begynne på skolen på mandag. Føler sommeren har gått så fort, så kunne definitivt hatt ferie litt lenger. Neida, joda. Håper dere også har hatt en like bra dag som meg:)

Gårsdagen var tipp topp!

 • 13.08.2015 - 18:13
Hei dere!

Hadde store planer om å blogge i går, men dagen fløy bare avgårde. Var nemlig med Mia og Andrea å badet i næromerådet. Det var iskaldt, men veldig forfriskende. Ellers så gikk vi bare litt rundt å snakket, også hentet vi en pakke som jeg mottok. Det kommer mer om den i morgen. Så vi hadde det veldig koselig sammen! Senere på dagen så dro jeg til Mia og var litt der, før vi dro på overnatting hos Marthe. Der ble det mye latter og prat igjen. Vi så på film og spiste masse godt. åå den dagen var virkelig bra! 

Så i dag har jeg bare solt meg og slappet av. Utrolig deilig. Må jo nyte de siste dagene før det er skole igjen. Jeg både gruer meg og gleder meg på samme tid, er forbredt på at det blir bra:) Håper hvertfall dere nyter de siste dagene av ferien og koser dere masse:) 

-Når starter du på skolen/jobben igjen?

Super helg i Kragerø!

 • 10.08.2015 - 20:28Hei dere!

Beklager så mye for fraværet på bloggen, har ikke hatt så mye tid de siste dagene. Men jeg ser dere fortsatt er innom bloggen, utrolig koselig! Jeg har nemlig vært på hyttetur i Kragerø med Pernille. Ååå det var så koselig! Har ikke fått sett henne på lenge og da mener jeg kjempe lenge. Tror ikke vi har sett hverandre på et år, så det var virkelig koselig å se henne igjen. Vi hadde det super duper gøy. Kjedet oss ikke et eneste sekund og praten gikk i et sett. Hadde jo så mye prat å ta igjen. Vi var også heldig med super fint vær, 23 grader og sol både på fredagen og lørdagen. Så da ble det båtturer, tur i byen, god mat, bading, også ble vi kjent med noen nye folk. Vi hadde det super kos! Føler at jeg har brukt mye super i dette innlegget ahahhaah, jaja. Liker det ordet. 

Så ja. Ellers i dag så har jeg vært med Mia, Marthe og Andrea i byen og spist kjempe god mat. Det var utrolig koselig! Senere dro vi på starbucks og etter det dro vi hjem til Marthe. Så har hatt en utrolig fin dag. Akkurat nå har jeg nettopp spist og skal bare nyte resten av kvelden videre. Så jeg håper dere hatt en strålende helg alle sammen!

 

-Hva har du gjort i helgen?

Hyttetur med de beste

 • 29.07.2015 - 18:37Hola!

Ååå, kjenner det er så herlig å ha et hverdagsinnlegg igjen. Det har nesten kun gått i pakker fra posten. Jaja, prøver så godt jeg kan å variere.

Nå er det bare noen timer siden jeg kom hjem fra en super koselig hyttetur i Son, nærmere bestetemt Kjøvangen. Ååå det var helt fantastisk! Så uffatelig gøy å se de fleste igjen(ikke alle fra gjengen vår kunne komme). Vi var der i to dager og jeg vil si vi fikk gjort ganske mye. Det vi fikk gjort b.la var å dra på et lite besøk til Son, bade, kjøre båt, spille et par kortspill, spille Alias og bare ha det super gøy. Kjenner jeg virkelig savner det allerede. Det er dette som er sommer. Herlig å tenke på. Det var Marthe som var så snill å invitere oss på hytten sin og hun gjorde slik at vi hadde det gøy hele tiden. Dere kan sjekke ut bloggen hennes -HER-

Nå skal jeg snart spise middag. Vi skal ha spaghetti, så ser virkelig frem til det! Håper dere fortsatt har en strålende sommer:)

Gran Canaria 2015

 • 20.07.2015 - 00:03Ut på tur igjen

 • 17.07.2015 - 22:47
Hei dere!

Etter å være en dag hjemme, så er det ut på tur igjen i morgen. Jeg fortalte dere at jeg og søsteren min skal på et par hytteturer denne sommeren. Så første stopp er hytten til Mia. Har vært der en gang før og da hadde vi det skikkelig gøy! Så jeg gleder meg kjempe mye! Mia var foressten en av dem som var med oss til Gran Canaria, vi hadde det såå gøy! Så gleder meg virkelig til å være mer sammen med henne. Nå skal jeg bare fortsette å redigere ferdig noen videoer til dere og pakke litt før jeg legger meg. 

 

-Hva skal dere i morgen?

Tilbake etter 4 uker i paradis

 • 16.07.2015 - 23:08Hola! 

Da er vi tilbake etter nesten 4 uker på Gran Canaria. Ææ, for noen fantastiske uker det har vært!! Lengter tilbake allerede. Alle har storkost seg masse. Hadde veldig fin kvalitetstid med familien og har virkelig fått slappet av. Ukene gikk dessverre super fort. Spesielt den siste uken. For da kom to venninner av søsteren min og jeg på besøk til oss, vi hadde det skikkelig gøy sammen. Vi tilbrakte mest tid i bassenget i leiligheten, på straden,ute i parken i nærheten av oss og på matbutikken ahahah. Det er virkelig sånn det skal være, late dager er toppen. 

Åå, det føles veldig rart å være hjemme i Norge igjen, jeg har blitt så vandt til at solen steker for fullt hver dag og at det blir så fort mørkt om kveldene. Mens her er det fortsatt lyst og klokken er allerede elleve. Nå ser jeg virkelig fram til hytteturene jeg skal på de siste ukene. Skal på tre forskjellige hytter på tre forskjellige steder. Første stopp er på Mia sin hytte på Sørlandet. Har vært der en gang før og det er utrolig fint der! Så er det Marthe sin hytte i Son, der vi skal være ganske mange. Så gleder meg masse! Og tilslutt skal jeg og søsteren min til Kragerø hos en venninne vi ikke har sett på super lenge. Så jeg ser virkelig fram til alle turene. Skal også kanskje en tur til Bergen til min kjære onkel og tante hvis vi får tid. Så jeg håper dere alle har en strålende sommer så langt! -Hva har dere gjort så langt denne ferien?

Sneakpeak på et antrekk - lookbookvideo

 • 13.07.2015 - 23:57

Livet er herlig!

 • 10.07.2015 - 23:39Hei dere!

Hvordan går det med dere? Jeg har det hvertfall kjempe bra! Været her på Gran Canaria er skikkelig deilig. Nyter hver deg som går! Mia og Marthe,altså to venninner av meg og søsteren min kom hit på onsdag. De er nemlig på besøk her og vi har det super koselig! Vi har vært mye på stranden og har planer om å shoppe på mandag. Så det blir braaa! I morgen har vi da planer om å bare være hjemme i leiligheten og vise jentene litt rundt i området. Så ja. Håper dere fortsatt har en strålende sommer:)

 

-Hvordan har dere?

Summer, you are the best

 • 05.07.2015 - 18:12


bilder fra weheartit

 

åå, det er så mye jeg elsker med sommeren! Så jeg ha skrevet noen punkter jeg vil dele med dere. 

 • Dra på ferie til utlandet og oppleve nye ting
 • Late dager på stranden 
 • Sene kvelder
  Hytteturer
 • Bli brun
 • Bade og ha det gøy 
 • Grillkvelder
 • Ha det gøy med venner og familie 
 • Solen skinner og det er varme temperaturer
 • Fri i 2 måneder

 

Det er så mye mer jeg kunne ha skrevet om hvor fantastisk sommeren er! 

 

 -Hva elsker dere med sommeren?

Strålende dag!

 • 01.07.2015 - 23:13Hei dere! 

Har dere hatt en fin dag? Håper dere har hatt det:) Jeg har hatt en superfin dag i dag og sto opp overraskende tidlig. Det var egentlig ganske deilig! Vi har badet masse og har hatt det kjempe morsomt sammen! Elsker å tilbringe tid med familien. Senere på kvelden dro vi på en restaurant som vi liker utrolig godt! Definitivt favoritten her i området. Kjempe god mat der og super god service. I tillegg så er det utsikt til Atlanterhavet. Vi tok kvelden ganske tidlig i dag, så nå er alle i seng. Mamma og Frode sover som to stener, mens Christina og jeg er på vårt rom og slapper av her. Skal få gjort litt mer bloggarbeid og
sånt før jeg legger meg. Then i'm good to go. 

Båtturen til Mogàn

 • 30.06.2015 - 21:15

Bildedryss fra dagen i dag - dag 5

 • 25.06.2015 - 21:08 


 

 

 

 

Gran Canaria - dag 4

 • 24.06.2015 - 20:22


Hei dere! 

Jeg har som sagt fortalt at jeg skulle til Gran Canaria og vi har nå vært her i 4 dager. Vi har det helt fantastisk! Det er utrolig fint vær hver eneste dag og er like fornøyd med leiligheten her som vanlig. Skikkelig deilig. Nyter hver eneste dag. Lurer på hvor brun jeg egentlig kommer til å bli, skal trossalt være her tre uker til. Blir så fort brun,så det blir spennende. 8.juli kommer to gode venninner av meg hit og skal være hos oss. Det blir sykt koselig! Akkurat nå så skal vi spise! Håper dere har en strålende dag! 

 

Gran Canaria om 2 dager!!

 • 18.06.2015 - 17:59

♥♥♥♥♥Hei deree!

åå, i dag er det bare to dager til jeg drar til Gran Canaria! Tenk at vi drar allerede på lørdag. Den dagen har jeg sett fram til lenge. Gleder meg helt vilt! Vi skal være der en måned, så det kommer til å bli helt fantastisk! Vi har som sagt leilighet der nede, så det er helt perfekt. Den siste uken så kommer også to gode venninner av meg for å være med oss. Ååå, det blir så koselig! Det kribler virkelig i magen akkurat nå. Skal også på One Direction konsert i morgen og det er også siste skoledag før sommerferie! Den dagen har jeg ventet på i evigheter og endelig skjer det. Er i lykkerus akkurat nå. Tror ikke det blir så mye blogging når jeg er på Gran Canria, men hvis jeg har nett, så skal jeg selvførgelig blogge. Kommer til å blogge mer om både konserten i morgen og ønske dere en strålende sommer:)

 

-Har du noe du ser fram til?

Herlig slutt på dagen!

 • 17.06.2015 - 22:15 

Hei dere! 

Våknet jo opp til verdens verste vær i dag, så trodde alt håp om fint vær var ute. Men det ble heldigvis finere senere på dagen. Planen var egentlig å ha filmkveld hos Mia, men vi endte opp med å snakke masse og deretter komme på å at vi hadde lyst til å bade. Det hele startet først med vannkrig og tilslutt ble det bading i undertøyet på alle sammen. De første som var uti vannet var Andrea og Marthe(ser dem på bildet under). Deretter Christina(som du ser med Marthe på bildet over) og tilslutt Mia og meg som det ikke er noe bilder av, fordi jeg var fotografen. Det var faktsik veldig forfriskende og ikke så kaldt som jeg trodde. Det var ganske lunkent vann. Så det var kjempe herlig! Det var så sykt koselig! Ser virkelig frem til flere slike dager. Dette er virkelig sommer!! Sommerferie om to dager, One direction konsert om to dager og Gran Canaria om tre dager!! Ååå, gleder meg helt sykt:) 

 hits