Skagen, i fell in love with you

 • 16.08.2016 - 21:45


Ååå for et fantastisk sted! Ord kan ikke beskrive hvor flott det er. Wow. Vi koste oss skikkelig de 2 dagene vi hadde der. Vi hadde egentlig planer om å være der 1 uke, men jeg starter på skolen igjen i morgen. Så sent i går kveld tok vi båten hjem igjen, og vi var ikke hjemme før kl.05.00 om morningen. Skal si vi var ganske så trøtte da. 

Tenk at sommeferien offisielt er over. Må si jeg sitter igjen med verdens beste god følelse, blandet med savn. For en fantastisk fin sommer jeg har hatt med så utrolig mange opplevelser! Nå er jeg klar for å komme inn i hverdagen igjen!

Er så sykt nervøs og spent for morgendagen! Har ikke gått opp for meg at jeg starter et nytt kapittel. Har hørt at VGs er så mye mer annerledes enn ungdomskolen, så jeg er spent på hvordan det blir. Jeg kjenner ingen, så man kan vel da bare gjette hvor nervøs jeg er fra en skala på 1-10. Soleklart en 11;) Men det går nok bra! Jeg gleder meg ganske så mye til en ny start! Gleder meg til å få jobbe med det jeg interesserer meg for. 

- Masse lykke til dere som starter på skole eller jobb i morgen!
 

Exploring the top of Denmark - outfit

 • 15.08.2016 - 09:18 

Bildedryss del 1 - Skagen, Danmark

 • 14.08.2016 - 21:44

What i listen to when i travel

 • 12.08.2016 - 22:29Hei dere!
Håper dere nyter de siste dagene med fri! Allerede på onsdag begynner jeg på vgs, et helt nytt kapittel. Helt sykt å tenke på at det er bare om noen få dager, men før det så reiser familien og jeg til Danmark. Vi reiser i natt og skal bo på en hytte i Skagen. Jeg gleder meg så utrolig mye! Sier mer enn ja takk til nye opplevelser! Håper jeg får nett der nede slik at jeg kan oppdatere dere:) Har heldigvis noen forhåndspubliserte innlegg.

Link til spillelisten HER

-Har du noen favoritt sanger du hører på når du reiser?

Dagene i Lillesand

 • 02.08.2016 - 20:08

Ååå for en fantastisk uke jeg har hatt i Lillesand! Ord kan ikke beskrive hvor god følelse jeg sitter igjen med. Jeg har bare verdens herligste og aller beste venner. For noen flotte minner vi har fått. Savner det så mye allerede. Har dessverre ikke hatt muligheten til å oppdatere dere når jeg var i Lillesand. Jeg har rett og slett vært opptatt med å nyte hyttelivet for fullt. Håper dere forstår!

 

Akkurat nå så er jeg i Bergen hos tante og onkel, vi kom faktisk hit i går kveld. Reisingen har gått i et denne sommeren. Men det nyter jeg virkelig! Jeg er i mitt ess når jeg reiser. Vi koser oss masse sammen her i Bergen, så jeg ser fram til de neste dagene.

Idylliske dager

 • 23.07.2016 - 19:15

Åå for noen fantastiske to dager vi har hatt her i Tvedestrand! Det er så vakkert her. Til og med temperaturen er varm og god. Byen har sin sjarm, det må jeg si. Smale gater, skjønne butikker, flotte havner og masse flotte folk! Jeg trives skikkelig! I morgen drar vi videre til bestevenninnen vår som har hytte i Lillesand, der har vi vært 2 år på rad. Så det gleder jeg meg masse til!

 

- Håper dere fortsatt har en fantastisk flott sommer!

MARBELLA 2016 - VIDEO

 • 19.07.2016 - 21:04

Hei dere!

Endelig er videoen her! Kvaliteten ble litt rar, men jeg håper dere liker den:) Neste video blir en lookbook, så det er bare å glede seg! 

-Hva synes du?


 

sunday, i love u

 • 17.07.2016 - 13:35

Hei dere!

Da er jeg på norsk jord igjen. For en herlig følelse å sove i sin egen seng igjen. Jeg har hatt noen fantastiske, minnerike og flotte uker i Spania! Det er deilig å være hjemme igjen, selvom jeg for det meste trives best i utlandet.

Men nå klarer jeg ikke å vente på å fullføre resten av planene mine denne sommeren, har så mye å se fram til! Første plan på agendaen er Tvedestrand. Vi har blitt invitert på en hytte der, og skal være der hele helgen. Vi reiser på fredag, så vi har et par dager hjemme først. Det trenger vi, for denne sommeren går i ett. Men det elsker jeg! 

I dag skal jeg bare slappe av og nyte at jeg er hjemme igjen. Foressten så holder jeg på med to videoer fra Spania, så det er bare å glede seg! Det er en Lookbook og en Travel Diary.

 

Håper dere har en herlig og avslappende søndag!

Uken som gikk - ferie spesial

 • 11.07.2016 - 01:48

Ukens høydepunkt: Det må utentvil være gårsdagens tur langs stranden med familien. For en utrolig følelse man får av å kjenne sanden mellom tærne og se solen går sakte ned foran deg. Øyeblikk som det er idylliske og minner man minst glemmer. Det er slike øyeblikk man forestiller seg når man drar på ferie til varme strøk. Sene sommerkvelder slår alt i verden! Det er noe fantastisk ved det som jeg ikke kan sette fingeren på.
Ukens nedtur: At mine to bestevenner måtte reise tilbake til Norge igjen, etter å ha vært her i Spania med oss i en uke. Uff, det var tungt! Vi hadde virkelig en fantastisk flott uke sammen, så det var vondt å slippe tak på dem. Er så glad de fikk være med å dele en liten del av turen vår her! Vi har skapt mange minnerike og flotte øyeblikk sammen som jeg aldri kommer til å glemme:) Gleder meg til å se dem igjen når vi reiser hjem igjen!

  

Ukens innkjøp: Det er denne stilige hatten her. Har alltid hatt lyst på en slik hatt, men har vært usikker på om noe sånt kler meg. Mamma mente det, så hun bestemte seg for å kjøpe den til meg:) Snille mammaen min! Angående mamma, så har hun fått seg blogg! Hun er utrolig interessert i Astrologi, og hun ville gjerne dele det med dere der ute. Jeg tror hun ville blitt kjempe glad, hvis du hadde tatt deg en tur innom:) Link til den her: astrologsvetlana.blogg.no

 

 

Ukens sang: False Alarm - Matoma & Becky Hill. Den har gått i repeat siden VG-lista! For en stemme, for en sang!

 

-Liker du slike innlegg?/Hvordan vil du beskrive din uke? 

My favorite outfit on the beach

 • 10.07.2016 - 18:38


 

-Hva synes du?

Life is good at the beach

 • 09.07.2016 - 13:47


 

-Hva gjør dere i dag?

Avskjed

 • 06.07.2016 - 19:24

Da var det farvel til jentene. For en fantastisk uke jeg har hatt med de! Har bare de aller beste vennene i hele verden. Setter så stor pris på hvor mye glede de gir meg. Er så glad for at de fikk bli med hit til Spania. Kommer til å savne dem utrolig mye, men det blir herlig å tilbringe kvalitetstid med familien de siste 10 dagene.

Marbella - dag 7

 • 05.07.2016 - 23:26

 

- Hva synes dere?

Outfit fra Gibraltar

 • 04.07.2016 - 11:30
I dag så skal vi være på stranden hele dagen. Og denne gangen er det et nytt sted, så det gleder vi oss masse til! Marbella er et ganske så stort sted! Har rett og slett forelsket meg i plassen. 

-Hva synes du?

Vi utforsker Gibraltar!

 • 03.07.2016 - 18:00Wow!! For en opplevelse. I dag tok vi turen til en engelsk koloni, nemlig Gibraltar. Det er bare 45 minutter unna Marbella, så vi bare måtte utforske denne skjønne kolonien som er kjent for sine super søte aper. Herregud, tror jeg aldri har sett så rolige og skjønne aper som disse. De var så herlige! Må innrømme jeg var ganske så redd før vi dro, fordi stefaren min hadde fortalt at de kunne angripe og begynne å bite osv. Men det skjedde heldigvis ikke. Så en lettet og fornøyd Isabella forlot Gibraltar. Vi hadde det hvertfall utrolig gøy! En svært minnerik opplevelse. Vi trengte å gjøre noe annet enn å bare bade og sole oss.

Nå skal vi bare slappe av til vi skal ut å spise middag. Det ser jeg fram til. Da er det på med finstasen. 

 

-Har dere gjort noe gøy i dag?

Marbella - dag 4

 • 01.07.2016 - 21:28
Hei dere! 

Vi koser oss skikkelig her nede! Det er så varmt og deilig. Solen varmer, saltvannet gir brunfarge og all isen vi spiser kjøler oss ned. Jeg kjenner kroppen virkelig trengte dette. Gleder meg til å tilbringe 2 uker til her nede. 

 

Håper dere har en fantastisk sommer!!
 

Marbella, here we come!

 • 28.06.2016 - 13:50Æææææ nå er det like før vi vender nesen mot flyplassen!! Det kribler i hele kroppen, jeg er så reiseklar som man kan bli. Jeg har ventet på denne dagen såå lenge, og jeg kan ikke tro at den endelig er her. Jeg gleder meg til å skape nye fantastiske minner i Marbella!  Nå blir det virkelig godt å komme til varmen. Vi blogges når jeg har ankommet Marbella:) 

Håper dere fortsatt har en fantastisk fin sommer!

Mine planer for sommeren 2016

 • 26.06.2016 - 13:34

MARBELLA, SPANIA

Æææ i morgen drar vi allerede til vår første reisedestinasjon denne sommeren!! Mamma, stefaren min, søsteren min og jeg drar til Marbella, og vi skal være der i nesten 3 uker. Vi skal bo i et kjempefint rekkehus. Gleder meg såå utrolig mye at jeg kjenner at det kribler i magen. Spania eller Gran Canaria er praktisktalt vårt andre hjem. Elsker alt med Spania! Har så fantastiske minner derifra, så vi gleder oss like mye hver eneste gang. Ingen sommer uten en tur til Spania eller Gran Canaria. I tillegg så kommer mine to bestevenner ned på besøk allerede på onsdag, og de skal være der en uke sammen med oss. Det ser jeg virkelig fram til:) Virkelig et av de beste høydepunktene! Gleder meg til å skape haugevis av minner!

 

VÆRE PÅ HYTTEN TIL MIA I LILLESAND

Åå det er virkelig en av de beste stedene å være om sommeren! Søsteren min og jeg har vært der to sommere på rad, og vi trives så godt hver gang! Det er der alle de utrolig herlige sommerminnene blir skapt. For et idyllisk og vakkert sted. Det er vanskelig å beskrive hvor bra det er:)HYTTETUR TIL TVEDESTRAND

Rett etter vi har vært hos Mia, så drar vi til vår tredje reisedestinasjon. Her går det i ett. Nemlig nydelige Tvedestrand. Hele familien har blitt invitert til broren til stefaren min og konen hans. Så det blir utrolig koselig å se hvordan det er der! Alltid herlig med litt norsk sommer:)


 

SKAGEN, DANMARK

Utifra både bilder og tilbakemeldinger så høres Skagen ut som et helt fantastisk sted å være om sommeren! Jeg gleder meg skikkelig til å oppleve og utforske Skagen:) Vi har blitt invitert av en venn av stefaren min som bor i Danmark, så det blir utrolig hyggelig! 

BERGEN

Må selvfølgelig tatt en tur til tante og onkel! Er litt usikker på hvor lenge vi skal være der, for vi har også blitt invitert til Kragerø av en venninne. Så vi får se;) Har vært i Bergen haugevis av ganger, men jeg føler det er like nytt og spennende hver gang. Tante og onkel er bare verdens herligste mennesker å være med. De synes det alltid er så koselig å ha oss på besøk:) Og vi synes det er like koselig å være hos dem. Det blir alltid et par byturer når vi er der.  Vi har også vært å besøkt akvariet og tatt fløyen osv. Håper vi skal gjøre det denne gangen også. Vi har det så godt sammen! Kunne ikke hatt noe bedre tante og onkel. De betyr så mye. Ååååh ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til denne sommeren!! Har så utrolig mye å se fram til:) Vi skal besøke så mange plasser. Og som dere vet så elsker jeg å reise, så jeg gleder meg ustyrtelig mye til å oppleve, utforske og skape nye fantastiske minner sammen med verdens beste folk:) 
 

Vi drar jo til Marbella i morgen, så jeg kjenner det kribler ekstra godt i magen nå. Jeg skal få blogget når jeg er der. De sa det var internett der nede, så jeg håper det funker:) 

HÅPER DERE FÅR EN HELT FANTASTISK SOMMER MED UBESKRIVELIGE MINNER!!

NYT FERIEN FOR DET FULLESTE:)

 

- Har du noen spennende planer for denne sommeren?

...snipp, snapp, snute der var 10 år med grunnskole ute

 • 22.06.2016 - 17:46

I går ble jeg offisielt ferdig med 10 års grunnskole. Jeg kan ikke tro det. Jeg vet ikke om jeg skal smile eller gråte. Jeg er helt tom. Jeg klarer egentlig ikke å innse det. Tror ikke jeg har lyst til å innse det heller. De siste 3 årene har vært helt fantastiske!! Så mange minnerike opplevelser med verdens herligste folk. Jeg kommer virkelig til å savne ALT ved disse tre årene. 

Det var en veldig emosjonell dag fylt med latter og tårer. Vi startet dagen ganske så sent. Vi møtte opp på skolen i sånn 11-tiden, og deretter begynte vi å rigge til vitnemålsutdelingen. Vi begynte å øve på hva vi skulle gjøre og hvordan vi skulle gjøre det. Jeg fikk jo tilbud om å synge, så dagen gikk til mye øving også. Det var utrolig gøy! En helt minnerik opplevelse å få æren til å synge på en så stor dag. Men jeg må si jeg var ganske så nervøs. Jeg klarte heldigvis å holde nervene i sjakk. Så etter en fantastisk vitnemålsutdeling fylt med masse følelser var det tid for kake, bilder og farvel-ord til både lærere og medelever. Uff, blir så trist av tanken. Deretter var det hjem å skifte og komme seg ut av finstasen. Da var det klart for avslutningsfest med hele trinnet. Det ble en utrolig koselig kveld som jeg aldri kommer til å glemme. Tusen, tusen takk for alt! Jeg kommer til å savne alle sammen så utrolig mye. 

Da er det vgs next, men først sommerferie! Jeg håper jeg alle får en helt FANTASTISK sommer! For det fortjener dere alle! Det kommer et innlegg på mine sommer planer innen denne helgen, så stay tuned.

Jeg gleder meg hvertfall UTROLIG mye til denne sommeren!! 

GOD SOMMER :)

Et fantastisk bryllup!

 • 19.06.2016 - 21:01LOVE IN THE AIR

Hei dere!
Åå gårsdagen var en minnerik dag fylt med mye glede og kjærlighet. Hele familien ble invitert i bryllup til en av sønnene til stefaren min. Flott seremoni og et super skjønt par! Gleder meg til å bli bedre kjent med både sønnen til stefaren min, hans kone og barn. De er noen herlige folk! Mamma, søsteren min og jeg er ganske nye i familien. Mamma og stefaren min har vært sammen i snart 4 år, men forlovet i 1 år. Så det er utrolig hyggelig å bli bedre kjent med hans familie! De er de skjønneste menneskene man kan finne. Vi hadde det i hvertfall super koselig! Det var en lang, men fantastisk flott dag. Vi var der 12.30 og var hjemme 00.30. Så hele dagen gikk til feiring av det flotte paret. 

 

I dag har vi bare slappet av. Det har vært deilig det. Kjenner jeg er ganske så sliten etter i går. Men nå er jeg klar for de siste to dagene av ungdomskolen. Kjenner det blir ekstra følelsesladd på tirsdag, da er det tid for vitnemålsutdelingen. Jeg både gruer og gleder meg til det er over. 

Håper dere har hatt en superfin helg!

hits