hits

my kind of therapy.

 • 18.03.2017 - 21:44

klikk på bilde for å komme til rabble.no


Jeg kjenner hjertet banker. Det føles nesten ut som den er utenfor kroppen. Svetten renner. Jeg er kvalm. Bena skjelver. Alt rundt meg er utydelig. Hodet mitt er et sted. Det er her og nå. Jeg har et mål, og det skal jeg klare.

Treningsøkten er ferdig. Kroppen oser av glede, og lykkebarometeret er blitt sprengt. Trening gir meg mye. Mer enn jeg egentlig trodde det skulle gjøre.

Hva er det som gir meg motivasjon?

 

Dette er absolutt to av mine aller viktigste punkter når det kommer til trening. Det er viktig å få et sunt forhold til trening, og ikke havne i den onde sirkelen. Hold hodet kaldt, spis godt og drikk mye vann. 

 

- Hva er det som gir deg motivasjon?

 

// i samarbeid med rabble.no

 

 

Konkurranse: Vinn valgfritt plagg fra NA-KD!

 • 08.02.2017 - 14:43

Blir DU en av de heldige?

I samarbeid med Rabble.no

(trykk på bilde for å ta en titt innom nettsiden deres)

Rabble.no har nå satt i gang en konkurranse, DU kan delta i! DU har stor sjanse til å vinne, for de gir hele 10 personer mulighet til å vinne et valgfritt plagg fra NA-KDs egne kolleksjoner! Denne utrolige konkurransen må DU bare melde deg på, og anbefale videre til venninnene dine. 

Se så utrolig mange fine plagg de har! De har alt fra lekre kjoler som kan brukes ved pene anledninger, til klær som man kan bruke til hverdags, til mobil deksler, chockers, sko og vesker. Du finner haugevis av ting! De får inn nytt HVER eneste dag, så her kan man absolutt finne noe man liker. 

Jeg fant mine favoritter, som dere ser nedenfor på bildet. Og jeg må ærlig si jeg kunne sittet i timesvis å lett etter SÅ mye mer, for det er et hav av klær å finne.

LINK TIL NA-KD: HERReglene er superenkle:

1.  "Følg både @RabbleOfficial og @nakdfashion på Instagram.

2.   Lik bildet på @RabbleOfficials som det står "WIN" på fra 3.02, og kommenter med et hjerte i kommentarfeltet. Vipps så er du med i konkurransen på 1-2-3.

Vinnerne blir kåret 10.2, som deretter får velge seg et plagg fra NA-KDs kolleksjoner. Kolleksjonene du kan velge blant er NA-KD, NA-KD Exclusive, NA-KD trend, NA-KD Swimwear, NA-KD Shoes, NA-KD Party, NA-KD Lingerie, NA-KD Boho, NA-KD Basic og NA-KD Accessories.

Men ikke fortvil dersom du ikke vinner,  Rabble og NA-KD er så sjenerøse om gir 12 % rabatt på hele kjøpet ditt hos NA-KD med rabattkoden du finner HER. Jeg skal definitivt ta rabattkoden i bruk, fordi jeg har funnet noen flotte plagg jeg har siklet lenge etter.

Og jeg vet jeg ikke kommer til å angre ett sekund! 

 

MASSE MASSE MASSE

LYKKE TIL MINE HERLIGE LESERE!

Mine topp 3 ønsker for øyeblikket!

 • 07.05.2016 - 21:02

 

Hei dere!

Det er helt utrolig hvor flott vær det har vært, hvis det holder seg slikt til 17.mai da blir jeg happy. Jeg befinner meg i Bergen for øyeblikket, og jeg koser meg hos tanten og onkelen min med kjære siss. Vi har kost oss disse to dagene, de har vært fylt med shopping og sol. Søsteren min og jeg har nemlig bursdag nøyaktig om en måned på mandag, så da ble det shopping i byen. Siden jeg har bursdag om ikke så lenge såhar jeg begynt å sette opp en ønskeliste over hva jeg har lyst på. Så i forbindelse med bursdagen min så satt jeg opp mine topp 3 ønsker fra mine favoritt nettbutikker. Nelly og Zalando er favorittene når det kommer til klær og sko, de har alltid så mye fint! Når det kommer til møbler er det Room21 som er favoritten. Og enda bedre er det at jeg finner alltid supre rabattkoder fra Rabble, så det blir ikke like stivt for lommeboken. Har en smak for det litt dyre, så da er stas med rabattkoder. Nå som også våren er her, eller skal vi si sommeren utifra temperaturene vi har hatt de siste dagene så er det perfekt med litt rabatter. Da er det bare å sette i gang med sommer shoppingen for fullt 

TOPP 3

Det eneste jeg klarer å tenke på disse dagene er hvor godt det kommer til å bli med flere slike varme dager. Det kjenner jeg kroppen trenger nå. Det blir så deilig det! Det blir nok en tur på stranden med jentene denne uken, det håper jeg! Kanskje blir det klart for årets første bad også? Jeg ser virkelig fram til denne uken med sol! Jeg sitter og smiler fra øre til øre ved tanken på det:) Håper dere har hatt en superfin langhelg så langt! 

 

-Har du noen ønsker for øyeblikket?

// I samarbeid med Rabble
 

Pakke fra desenio

 • 14.01.2016 - 16:51
Hei dere! 

For 2 uker siden, så mottok jeg pakken min fra Desenio! Har gledet meg til å få denne pakken! Fikk dessverre ikke hentet den før en uke senere. Men den kom hvertfall ekstremt tidlig, så jeg er veldig fornøyd med det. Så jeg fikk 5 bilder, som jeg gleder meg til å ramme inn og henge opp på veggen på rommet mitt. Det skal jeg forhåpentligvis gjort veldig snart. Jeg ble ihvertfall veldig fornøyd. Tusen, tusen takk Desenio! Anbefaler virkelig å ta en titt innom siden deres. Jeg kan garantere at du finner noe du liker;)

Link til siden -HER-

 

-Har du hørt om desenio før?

snart kommer disse hjem til meg!

 • 16.12.2015 - 18:30SOME FASHION POSTERS FROM DESENIO.NO

Hei dere! 

Se så flotte disse plakatene er! Har ønsket meg slike plakater så lenge. Jeg er så heldig som har fått muligheten til å samarbeide med desenio.no, som har de flotteste plakatene med den beste kvaliteten. I tillegg så svarer de super raskt og de er super hyggelige, så det er bare spørre dem hvis du lurer på noe. Gleder meg virkelig til disse kommer hjem til meg! Anbefaler virkelig å ta en titt innom nettsiden deres. Link HER


 

Ellers så har jeg vært hjemme fra skolen i dag. Våknet med høy feber, kvalme og slapphet. Fikk så vidt sove i natt. Det er faktisk veldig lenge siden jeg har følt meg så dårlig. Har nesten ikke hatt matlyst heller. Skulle egentlig hatt forestilling i sal & scene i dag, men fikk ikke lov til å dra på skolen. Det er så typisk. Hver gang jeg faktisk har lyst å gå på skolen, så blir jeg syk. Jaja. Håper virkelig jeg blir frisk til i morgen. For da skal jeg på julemiddag med jentegjengen min og overnatte hos Maja. Det har jeg virkelig ikke lyst å gå glipp av. Så da får jeg bare håpe på det beste. Nå gleder jeg meg virkelig til å spise sushi. Mamma er super god til å lage sushi, så dette ser jeg fram til. 

 

-Hva synes du?

my christmas wishlist

 • 22.11.2015 - 00:34

Trykk på bilde for å komme til rabble.no

Hei dere!

Er det bare meg eller flyr tiden skikkelig fort? Vi er nesten i slutten av november og snart i starten av desember. Og det betyr at det snart er jul! Gleder meg utrolig mye! Like mye som alltid! Klarer nesten ikke å vente. Jeg bare elsker alt som har med jul å gjøre! Jeg ville derfor dele noen av ønskene jeg har på ønskelisten min i år.  Jeg har fått en ære av å samarbeide med med rabble.no. De har en nettside der de deler ut fantastiske rabattkoder spesielt til deg. Anbefaler virkelig å ta en tur innom deres nettside. Det finnes ikke noen bedre side over supre rabattkoder og flotte tilbud enn rabble.no! 

 


RABATTKODER - BIKBOK -HER-


 


RABATTKODER - MIINTO.NO -HER-

 


RABATTKODER - BOOZT.COM -HER-

 


RABATTKODER - SPORTAMORE.NO -HER-

 

 

-Hva ønsker du deg til jul?/Har du hørt om rabble.no?

Bli klar for vinteren!

 • 15.11.2015 - 15:19

THE PERFECT MAKEUP LOOK FOR THE WINTER!Øyenskyggepalett fra Nelly.com HER    Dip Brow fra Nelly.com HER    Foundation fra Bangerhead.no HER    Leppestift fra Oriflame HER    Maskara fra Oriflame HER

Trykk på bilde av meg for å komme til rabble.no.

Gradene synker og synker. Snøen faller ned. Kulden trekker inn og gatene blir pyntet. Det er snart tid for julebord, julemiddager, julefester og en tid full av mye moro. Nå er det tid for å finne fram den perfekte kjolen og finne den perfekte sminkelooken. Men så tenker dere. "Jeg trenger ny sminke, men jeg har ikke så mye penger". Jeg har da det beste tipset til dere. Du kan få super bra sminke til en mye billigre penge. Rabble.no er nemlig en nettside med en haug av rabattkoder på dine favorittbutkker. Det er både store og små rabatter, du finner garantert noe for en god deal. Jeg fant så mye. All sminken jeg fant finner du link til under bilde. Fant masse på Nelly, Bangerhead og Oriflame. Masse lykke til med jakten!

 

-Har du hørt om rabble.no?

pakke fra romwe.com #4

 • 10.10.2015 - 18:26

T-skjorte HER


Bukser HER

Hei dere!

Jeg mottok da pakke igjen fra romwe.com for noen dager siden og jeg må si jeg er veldig fornøyd denne gangen. Likte spesielt buksene, de sitter som et skudd. T-skjorten er jeg også fornøyd med. Sorry for at den er så krøllete på bildet, men jaja. Nå skal jeg bare nyte lørdagen og kose meg med masse godt! I morgen tar jeg turen til Elixia, alltid deilig å trene. Håper dere har en strålende helg:) 

Link til romwe.com HER

 

-Hva synes dere?

motatt pakke

 • 03.09.2015 - 20:04Hei dere!

Lurer dere på hva pakken innholdt? Den innholdt tre fine plagg jeg ble super fornøyd med, bortsett fra en ting da. Men jeg kommer til å vise dere innholdet i morgen. Så gled dere! Ville bare stikke innom for å si ifra, vil trossalt blogge hver dag så. Håper dere har en superfin torsdag:) I morgen er det siste dag før helg, yeey!!

 

-Hva tror du pakken inneholder?

Unblogged outfit

 • 23.08.2015 - 10:00

-Hva synes du?

Litt nytt fra romwe.com

 • 14.08.2015 - 20:39

Link til skjørtet -HER-

Link til jumpsuiten -HER-

Hei dere! 

For to dager siden så fikk jeg en pakke fra romwe igjen. åå er like spent hver gang! Denne gangen ble jeg dessverre ikke så fornøyd som sist gang. Jumpsuiten som dere ser, var alt annet enn det den var på bildet. Fargen var mørkere, stoffet var gjennomsiktig og den var aaalt for liten. Så ble ganske skuffet, dersom det var det plagget jeg var mest spent for å motta. Men skuffelsen varte ikke lenge, ble ekstremt fornøyd med skjørtet og det sitter veldig fint! Så det er jeg utrolig glad for! I tillegg så var romwe så snille at jeg får velge et ekstra plagg neste gang, fordi jeg ikke ble fornøyd med det ene plagget. Så er veldig happy:) 

Link til romwe.com HER

 

-Hva synes dere?

Wants fra Makestyle.no

 • 31.07.2015 - 15:51


//1. Selvbruning fra spraytan HER   //2. Highlighter fra theBalm HER  //3. Parfyme fra Victoria Secret HER  //4. Palett fra The Balm nude tude  //5. Øyenbrynsett fra Glò-minerals HER //6. Bronzer fra Bahama Mama - theBalm HER  //7. Krølltang fra Mast - Vol.1 Curler HER

Hei dere! 

Dere har sikkert hørt om makestyle.no. Jeg personlig elsker denne nettbutikken! Det som gjør den enda bedre er at den er norsk, det får den til å være enda bedre. De har haugevis av flotte prdodukter og du vil definitivt finne noe du liker. Jeg har da plukket opp noen wants/favoritter fra denne nettsiden og jeg bare elsker dem. Har så lyst på alt sammen! Så jeg anbefaler virkelig å sjekke ut makestyle.no HER. Har du noen favoritter fra den nettsiden, så er det bare å dele det med meg i kommentarfeltet. Også er det en ting jeg lurer på. Liker dere slike wants eller mine favoritter innlegg? Vil gjerne vite det, slik at jeg kan planlegge om jeg skal fortsette med slike innlegg eller ikke. Håper dere har en strålende dag:)

 

-Liker dere slike innlegg?

Pakke fra parfyme-klikk.no

 • 27.07.2015 - 09:30

Link til parfymen HER

Hei skjønninger!

Jeg beklager så mye at det er så mye reklame innlegg i det siste, men jeg har store planer til dere fremover. Jeg skal spille inn en video av innkjøpene fra Gran Canaria, høres det bra ut? Men tilbake til overskriften. Jeg mottok jo en pakke fra parfyme-klikk.no og jeg er super fornøyd! Liker parfymen utrolig godt! Det kan noen ganger bli litt mye av den hvis jeg sprayer på litt for mye, men jeg elsker den når jeg akkurat sprayer passe mengde. Anbefaler virkelig parfyme-klikk.no! De selger også b.la hupleie produkter, sminke, hårpleie produkter, ting til bad & kropp og aftershave. Det er også veldig rimelige priser. I tillegg til at de er veldig hyggelige de som jobber der og forsikrer deg om at du har fått pakken, og sier sånn ca. når den kommer. Jeg fikk min veldig raskt, nå var jo jeg på ferie og sånt. Men jeg tror jeg fikk den etter 5 dager etter jeg hadde bestilt den. Dere kan sjekke ut siden HER

 

-Har du bestilt noe fra parfyme-klikk.no?

pakke fra romwe.com

 • 24.07.2015 - 21:11

Link til two-piece settet -HER- 

Hei dere! 

Hvordan går det? Jeg mottok som sagt tre pakker og har allerede vist dere en av dem. Så den andre pakken jeg mottok var fra romwe.com. Ble utrolig fornøyd! Alt var perfekt. Størrelsen, passformen og ventetiden. Følte at de 6 dagene jeg måtte vente var veldig korte. Så det er jo super positivt. I tillegg var de jeg snakket med kjempe hyggelige, så første intrykket var veldig bra! Så jeg anbefaler virkelig å sjekke ut romwe! Link -HER-
-Har du hørt om romwe.com?

Pakke fra korspaahjertet.com

 • 23.07.2015 - 18:56

// I samarbeid med korspaahjertet.comHei dere! 

Beklager for fraværet de siste dagene. Kom hjem fra hytten til Mia for en time siden, har så vidt rukket å pakke ut uff. Vi hadde det veldig koselig! Virkelig en strålende uke! Endte dessverre opp med å skade hodet når vi kjørte rumperister, så fikk beskjed av legen av å være rolig i to dager. Derfor kunne jeg ikke blogge + jeg hadde ikke mer 4G. Men det går myee bedre med meg nå heldigvis. Har fortsatt litt vondt i hodet, men det går nok over snart. 

Har foressten motatt tre pakker fra noen sponsorer. Jeg har åpnet en av dem og de to andre skal vi dra for å hente senere i dag. Kan hvertfall fortelle om den første pakken jeg har motatt.

Jeg har da motatt et smykke fra en norsk nettside som heter korspaahjertet.com. Det er en kjempefin nettside med mange fine smykker i forskjellige former og fasonger. De har også en del ringer. Akkurat nå har de masse salg, så jeg anbefaler virkelig å sjekke det ut. Prisene går fra alt ifra 180-500 kr. Så det er ikke noe billige greier, men det er virkelig verdt prisen. De som jobber der er i tillegg utrolig hyggelige, så det blir en ekstra hyggelig handel! Fikk også pakken bare etter noen dager, så det ble ingen lang ventetid. Jeg fikk da velge ut tre stykker og ut ifra de tre fikk jeg tilsendt en av de jeg valgte. Fikk et superfint smykke med to hjerter som man kan se på bildene nedenfor.

Link til nettside -HER-

Facebook side -HER--Har du hørt om korspaahjertet.com?

har du lyst å designe ditt eget deksel?

 • 06.07.2015 - 15:42

//I samarbeid med caseapp.no

 

Hei dere!

Har dere hørt om caseapp.no? Hvis ikke så er det en nettbutikk der man kan designe egne deksler. Det er både til mobil, mac, ipad og ipod. Det er en utrolig bra nettbutikk som er verdt å sjekke ut! Link til nettsiden dems-HER-

 

-Har du hørt om caseapp.no?

Jumpsuits favoritter - romwe.com

 • 04.07.2015 - 11:56

//I samarbeid med romwe.com

Hei dere!

Jeg har fått litt dilla på jumpsuits i det siste. De er så lette å ta på og i tillegg så er de fleste super fine! Fant noen favoritter på romwe.com. Romwe.com er en nettside med masse utvalg av klær, sko og accesories. Liker den nettsiden veldig godt! Akkurat nå har de masse salg, så løp å kjøp!

 

Link til romwe.com -HER-

1. Blomstrete-HER- 2. Oransj-HER- 3.Mønstrete-HER- 4.Hvit-HER-

5. Hvit med ermer-HER- 6. Hvit off the shoulder-HER-

Favoritter fra Shein.com

 • 02.07.2015 - 11:54

// I samarbeid med Shein.com

Hei dere! 

Dere kjenner nok til Shein.com eller Sheinside som det het før. Jeg personlig synes de har utrolig mye fint til en billig penge. Jeg har også snakket med de som jobber der og de er utrolig hyggelige! De har også giveaways hver eneste dag på sine sosiale medier. Det er også masse salg nå, så løp å kjøp:) Jeg har også da funnet noen favoritter som dere ser. Var så mye fint der at det kunne blitt et mye lengre innlegg,men måtte selvfølgelig kutte ned. 

Følg dem på instagram: Sheinside_Official og link til siden dems -HER-

1. Two-piece -HER-  2. Grå/hvit genser -HER-  3. Kaffebrun/svart genser -HER-  4. Svart bluse --HER-  5. Hvit bluse -HER- 

6. Hvit kryss-cross bluse  -HER-
1. Blomstrete jumpsuit  -HER-  2. Hvit jumpsuit -HER-   3. Grå kjole -HER-  4. Stripete kjole -HER-  5. Svart/hvit kjole -HER-  

6. Hvit/blomstrete kjole -HER-

 

1. Hvit/blomstrete kjole -HER-  2. V-neck kjole -HER-  3. Rød kjole -HER-  4. Svart glitrende kjole -HER-   5. Stripete kjole -HER-

6. Svart kjole -HER-

 1. Shorts/skjørt svart -HER-  2. Shorts/skjørt hvit -HER-  3. Mønsteret shorts -HER-  4. Hvit bukse -HER- 

5. Stripete shorts/skjørt  -HER-  6. Blå shorts/skjørt -HER-

 


1. Svart skjørt -HER-   2. Hvitt skjørt -HER-  3. Skinn shorts/skjørt -HER-   4. Glitrende skjørt med mønster -HER-

5. Glitrende skjørt med mønster -HER-  6. Skinn skjørt -HER-

 

-Hva synes dere om Shein.com?