hits

TIPS #2 - Hver ute oftere!

 • 11.04.2016 - 21:52

Hei dere! 

Nå er det ny uke, som betyr et nytt tips fra meg til dere. Det jeg har lyst til å anbefale på det sterkeste, er å være ute i naturen, og generelt i frisk luft oftere. Altså det er så befriende og herlig følelse å være ute! I tillegg så gjør det så mye med humøret. Hvis du har hatt en lang dag på skolen å trenger å lufte hodet litt, før du setter deg ned å gjør enda mer skolearbeid, så er det beste tipset å gå ut. Det hjelper faktisk veldig! Og hvis du ikke har lyst til å gå alene, ta med deg en venn, forelder eller søster. Det er utrolig koselig, og man får snakket masse, samtidig som man også får seg en liten treningsøkt. Det er alltid godt får både kropp og hodet. 

Var faktisk på tur i skogen med en av mine bestevenner i dag, og vi hadde det skikkelig koselig! Det finnes jo ikke noe bedre måte å starte uken på. Så vi tenkte hvorfor ikke bare utnytte det flotte været med å gå en tur i skogen, før vi setter oss ned med skolearbeidet igjen. Og vi endte opp med en super vellykket tur! Nå skal jeg bare bli ferdig med litt skolearbeid. Håper dere har hatt en superfin dag!:)

 


 

TIPS #1 - Treningsmotivasjon

 • 04.04.2016 - 16:16


FOKUSER KUN PÅ DEG SELV

 • Det er fort gjort å begynne å tro at alle ser på deg når du trener og retter all oppmerksomheten sin mot deg, men sånn er det ikke. Ikke vær usikker, selvom jeg skjønner godt at det ikke er lett å unngå med all presset man har rundt seg. Men HUSK!! De fokuserer kun på seg selv. Ikke la de andre ødelegge treningsøkten din. Fokuser på å ha det gøy og jobb hardt for å nå målene dine. Minn deg selv på hvorfor du er der:)


HØR PÅ MUSIKK SOM MOTIVERER DEG

 • Oppgrader spillelisten din med motiverende, glade og inspirerende sanger! Finn musikk som passer deg og gjør at du kan presentere ditt beste på trening. Anbefaler å gå på spotify, de har masse gode lister. 
 • Du kan også lage din egen spilleliste! Anbefales på det sterkeste. Det er du som vet hva du liker. 
 • Følg andre på spotify! Det har jeg blant annet tatt i bruk også. Følger endel bloggere på spotify som har veldig gode treningslister.

  

INVESTER I NYTT OG FRESHT TRENINGSTØY

 • Det hjelper så utrolig mye på motivasjonen å investere i nytt treningstøy. Da kan man føle seg fin på trening, og det kan føre til at du presterer enda hardere enn det du vanligvis ville gjort. 

 

Hei dere! 

Likte dere dette innlegget? Hvis dere gjorde det, så kan dere bare glede dere til flere slike innlegg der jeg gir dere tips. Jeg er langt i fra en ekspert, men jeg vil gjerne dele noen av mine tips med dere. Jeg har nemlig bestemt meg for å begynne å ha det på mandager en stund fremover. Så dette er da det aller første innlegget i denne "serien". Og dere lurer ikkert på hvor "ukens favoritt" har blitt av, jeg skal endelig begynne med det igjen. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg sluttet med det. Men nå kommer det hvertfall. Yey:) 

 

-Har du noen tips til å holde treningsmotivasjonen oppe?

 

Lag din egen skrubb!

 • 25.10.2015 - 10:04


Alt du trenger: 

- Olivenolje 

- Sukker 

Hva du må gjøre:

Det første du må gjøre er å finne fram sukker og olivenolje. Deretter tilsetter du ca. 4-5 ts sukker, og tilsetter olivenolje samtidig som du rører. Det må ikke bli for mye olivenolje eller for lite. Så rører du det sammen, og så gjenstår det bare å smøre det rundt i ansiktet og vente i 30 minutter. Du kan gjerne ta det lengre, men det begynner fort å klø litt. 

Jeg synes denne skrubben funker utrolig bra! Du får bort alle de døde hudcellene og ansiktet ditt ser enda renere ut. Den kan også hjelpe mot urenheter osv.

Håper dere har lyst til å teste det ut!!:)

 

-Hva synes dere?

 

Skoletips

 • 24.02.2015 - 16:52

laget selv, bilder fra weheartit

Hei dere! Som sagt er det noen som har begynt på skolen igjen. Inkludert meg. Derfor tenkte jeg å gi dere noen tips på hvordan du kan øve til prøver, unngå å utsette ting og diverse andre ting. 

 • Hvis du sliter med å huske det du nettopp har lest, så kan du skrive ned det du husker fra hvert avsnitt. Det vil bli mye enklere for deg. Jeg sliter med dette selv, så jeg bruker denne metoden. 
 • Du skal øve til en prøve og det er mye stoff du må kunne. Da kan du lage flashcards og deretter ta lydopptak der du leser opp det du skal kunne. Etter man har gjort det så kan du høre på flere ganger og samtidig lese teksten inni deg. Dette kan du også enten gjøre på bussen, i bilen eller i et friminutt. Denne metoden bruker jeg hele tiden. 
 • Lag tankekart. Gjør det før du skal begynne å øve og etter du har øvd.
 • Er du som meg å utsetter ting hele tiden. Det du kan gjøre da er å legge vekk alt som distraherer deg og fokusere på det du skal gjøre. Du kan be foreldrene dine om å ta mobilen fra deg før du skal begynne å jobbe med skolearbeid. Det vil hjelpe deg mye. 
 • Sitter du i mange timer i strekk å jobber med skolearbeid?  Det burde du ikke gjøre. Du blir bare frustert og sliten.  Hjernen blir sliten av å jobbe og trenger en pause.  Ta deg 15 min pause slik at hjernen får hvile. 
 • Ta på deg noe komfertabelt. 

 

Hvis du vil ha flere tips anbefaler jeg å se på denne videoen:

-Fikk du noen tips?