PT-time er noe man absolutt må prøve!

  • 10.09.2015 - 22:04

♥♥♥♥


Hei dereee!

I dag smiler jeg fra øre til øre, dette har virkelig vært min dag:) Alt har gått som det skal og det gir meg bare verdens beste følelse! For å oppsummere dagen kort, så har jeg vært på: skole(seff), prøveridning og PT-time på Elixia. Ååå det gikk så bra på prøveridningen og det endte faktisk opp med at jeg fikk ponnien på fòr, æææ! Den heter Zimba og den er kjempe skjønn, rett og slett perfekt er den. Gleder meg virkelig til å være i stallen Mia igjen, det er noe jeg virkelig har savnet. Alt blir så bra når man er i stallen, akkurat som jeg føler det med trening. Deretter var jeg på PT-time, som vil da si på time for en personlig trener. Ååå det var sykt gøy, mye morsommere enn jeg trodde. Vi fokuserte mest på ben og rumpe, kan virkelig kjenne det haha. Men hvertfall det er noe jeg virkelig anbefaler + hun som var PT-treneren min var skikkelig flink, så det hjalp ganske mye. Men nå må jeg nesten legge meg, håper dere har en super dag!

-Har du vært på PT-time før?

Exercise makes me happy

  • 16.08.2015 - 15:04

Hei dere! 

I dag har jeg da vært å trent på Elixia. Wow, for en hard treningsøkt. Kjenner at både armer og ben er slappe. Kommer sikkert til å bli enda verre i morgen. Jaja. Jeg liker på en måte den følelsen, fordi da har kroppen gitt alt og man føler seg skikkelig bra etterpå! Løp på tredemølle og gjorde litt styrke, så kjenner jeg er fornøyd. 

I morgen er det da første skoledag etter sommerferien. Kjenner jeg både gleder meg og gruer meg. Blir veldig bra å se alle sammen igjen, og komme tilbake i rutinene og sånn. Men kjenner jeg gruer meg, fordi det er siste året på ungdomskolen og jeg må jobbe beinhardt. Men det er også så mye gøy å se fram til som en 10ende klassing! Så det blir bra:) 

Så jeg håper dere alle får en strålende første skoledag i morgen! Også dere som starter på jobb igjen, masse lykke til:)

 

-Trener dere?

Endelig meldt meg inn på et treningsenter!

  • 03.08.2015 - 22:26


Hei dere!

Fikk endelig meldt meg inn på Elixia. Er super happy! Så nå har jeg store planer om å trene et par ganger i uken. Synes det er veldig gøy å trene, så det kommer til å bli morsomt. Kommer hvertfall ikke til å vri meg unna med det første. Trente faktisk i dag. Det var veldig tungt, men fikk en kjempe god følelse etterpå. Det er virkelig herlig. Jeg  elsker treningstudioer, fordi de har så mye forskjellig å velge mellom. Får hvertfalll mye mer motivasjon til å trene når man har diverse utvalg å velge mellom. Synes det er mye morsommere enn å gjøre styrke hjemme f.eks. Siden jeg ikke hadde noen bilder jeg kunne poste, så fant jeg bare litt trenings inspo. Det motvierer meg virkelig! Håper dere har en kjempefin kveld!

 

-Trener du på treningstudio?

Trenings inspo

  • 26.02.2015 - 17:05

 


♥♥♥♥♥♥♥♥

 Alle bildene er fra weheartit

 hits