vg-lista 2014

  • 22.06.2014 - 16:55

Har flere bilder, men fikk ikke lastet opp alle. 

Heeeei ♥

Jeg hadde tenkt til å blogge på fredag, men var helt utslitt. VG-LISTA VAR HELT FANTASTISK!!! Jeg savner det utrolig mye! Dagen startet med avslutning på skolen, vi spiste godteri og rett og slett koste oss.Deretter dro Christina, Eline, jeg og noen andre ned til byen fordi vi ville være tidligst ute til vg-lista. Vi møtte faktisk Alexandra Joner, så vi fikk et par selfie med henne. Det var veldig morsomt.  

Når vi var der dro vi får å spise på fridays, det var kjempe koselig. Så gikk Christina, Eline og jeg til hotellet til Austin (♥)  og Cody (♥) Vi ville se om vi kunne hvertfall få et lite glimt av dem, og det gjorde vi. Vi så bare Cody da, vi hadde virkelig håpet på at Austin også skulle komme ut. Men det gjorde han dessverre ikke. ÅÅÅÅ, MEN DET VAR HELT FANTASTISK Å SE CODY!

Senere dro vi for å møte Madeleine, Kaja, Aase Marit og Hanna Marie. Deretter dro vi faktisk på fridays igjen, vi spiste ikke noe denne gangen men de andre gjorde det. Etter vi hade vært der en stund var det tid for VG-LISTA!! Da sto vi i sånn ca. 2-3 timer ved plassene våre før det begynte. Det var utrolig slitsomt siden du ble dyttet hele tiden, men jeg bare glemte alt når artistene kom. ÅÅÅÅ, SOM JEG SKREK NÅR AUSTIN, CODY OG ISAC KOM! DE VAR HELT UTROLIGE!! Kommer aldri til å glemme det. Jeg prøvde ikke å skrive alt for mye, men det ble mer enn jeg trodde. Jeg har mye mer å fortelle, men jeg tror ikke jeg klarer å forklare bare i et innlegg hvor gøy det var. Men jeg håper alle dere har en helt fantastisk sommer! Dere må kose dere masse.

 

 

 GOD SOMMER ♥ 

hits